Allview P9 Energy Lite 2017 s-a lansat azi oficial: Cât costă și ce specificații are

Allview P9 Energy Lite 2017 s-a lansat azi oficial: Cât costă și ce specificații are

Allview a lansat astăzi smartphone-ul Allview P9 Energy Lite, ediția 2017. În comparație cu vechea sa versiune, scoasă pe piață anul trecut, terminalul are un design metalic, vine echipat cu senzor frontal de amprentă și oferă performanțe mai bune în ceea ce privește selfie-urile prin camera frontală mai mare, de 8 megapixeli.

Allview se laudă că P9 Energy Lite 2017 este un smartphone care dispune de o baterie de 4000 de miliamperi care îți asigură până la 16 ore de convorbire și aproape 12 zile în stand-by. Aceștia mai spun că o încărcare de 12 minute înseamnă 100 de minute de convorbire sau browsing și peste 1.300 de fotografii realizate. P9 Energy Lite 2017 vine echipat cu o cameră principală de 13 megapixeli cu Autofocus și o cameră frontală pentru selfie-uri, de 8 megapixeli. Cele două camere vin la pachet cu mai multe funcții de genul Slow Motion, Picture in picture, Panorama sau Face Beauty, din care poți alege care se potrivește cel mai bine pozelelor pe care vrei să le faci.

Allview P9 Energy Lite: Specificații

Allview P9 Energy Lite 2017 vine echipat cu un procesor octa-core, care lucrează alături de 3 GB de memorie RAM. Spațiul de stocare este dat de memoria Flash de 32GB, care poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. P9 Energy Lite integrează și conceptul FastPass, dezvoltat de Google și MediaTek. Acesta îți oferă opțiunea de a-ți instala singur aplicațiile de care ai nevoie, și îți aduce totodată de un sistem de operare mai simplist, care este optimizat să ofere timpi mai buni de reacție.

P9 Energy Lite 2017 dispune de un display de 5,2 inci IPS HD, care este ajutat de un profil 2,5D. Terminalul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri. Smartphone-ul P9 Energy Lite 2017 este disponibil de astăzi, pe bază de  precomandă, pe site-ul allview.ro, la prețul de start de 999 lei. Livrările vor începe din 23 iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: