Woody Harrelson va aduce un film live în cinematografe

Într-una dintre cele mai interesante premiere ce va avea loc în 2017, Woody Harrelson va transmite live un film artistic, încercând să combine teatrul cu cinematografia.

Woody Harrelson are o serie de roluri interesante în portofoliu, jucând atât în filme cu buget redus, cât și în blockbustere precum The Hunger Games. Încercând să facă ceva nemaiîntâlnit, actorul tocmai a făcut un anunț foarte interesant legat de un proiect ce se va materializa anul viitor.

Cu numele de Lost in London, filmul se va desfășura practic în timp real și va fi transmis live într-un număr important de cinematografe din Regatul Unit. Din cauza diferenței de fus orar, era destul de greu ca pelicula să aibă premiera în toate colțurile lumii. Cel mai probabil, noi îl vom vedea în variantă înregistrată, la fel ca persoanele din Statele Unite.

Ștergând cu buretele principii de post producție și duble, conceptul inovativ pe care Woody Harrelson vrea să îl materializeze în 2017 se apropie mai mult de ideea unei piese de teatru, chiar dacă implică un buget mult mai mare și va avea o distribuție destul de generoasă. În plus, Lost in London nu se va petrece pe o scenă, ci pe străzile orașului Londra. Distribuția îi mai include pe Owen Wilson și Willie Nelson.

Câteva greșeli vor fi inevitabile, dar Harrelson este foarte optimist în legătură cu șansele sale de reușită. ,,Am îndrăgit din totdeauna teastrul și filmul și mi-am dorit să găsesc cel mai bun mod pentru a le combina pe cele două. Când mi-am propus să filmez în timp real, am realizat că nu este exact ca o piesă de teatru pentru că lipsește publicul live. Prin transmisiunea în direct a filmului în timp ce este filmat, sper să combin entuziasmul teatrului live cu dimensiunea și scopul unui film.” Momentan este greu să ne aruncăm la o prognoză în privința reușitei proiectului, dar important este că se încearcă ceva nou.

lost-in-london

06:19 20.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video