Multe telefoane Galaxy Note 7 sunt încă la utilizatori, iar asta e îngrijorător

Multe telefoane Galaxy Note 7 sunt încă la utilizatori, iar asta e îngrijorător
07:09 17.10.2016

Conform ultimelor statistici, se pare că Galaxy Note 7 va continua să fie pentru mult timp o pată neagră pe CV-ul celor de la Samsung.

Au explodat foarte multe exemplare, iar Samsung a renunțat să le mai comercializeze. În același timp, speră ca toți utilizatorii de Note 7 să le returneze la cel mai apropiat magazin al companiei. Nu de alta, dar au opțiunea să-și primească banii înapoi sau să ia alt telefon la schimb, un Samsung sau orice altceva. Cum era însă de așteptat, există foarte mulți care preferă să ignore avertismentele producătorului sud-coreean și folosesc în continuare aparatele cu abilități explozive.

Conform unui studiu al celor de la Apteligent, mai mult de un milion de un milion de terminale Note 7 continuă să fie utilizate, chiar și după ce s-a anunțat că reprezintă un risc real ținerea loc în casă. Conform graficului de mai jos, care reflectă popularitatea aparatului pe perioada existenței sale, deși se vede o scădere a numărului de unități după ce s-a inițiat programul de înlocuire, vânzările au crescut semnificativ între timp. Mai mult decât atât, interzicerea comercializării nu a afectat foarte numărul unităților care au rămas la utilizatori.

Cel mai probabil, foarte mulți fani Samsung sunt de părere că totul este doar o conspirație inițiată de Apple sau o altă companie și preferă să-și asume riscul. Exact pentru astfel de situații, sud coreeni au ajuns să ofere, cel puțin în Statele Unite, 100 de dolari în plus, pe lângă prețul de achiziție al telefonului, pentru a-l returna.

Între timp, a devenit ilegal să călătoriți cu avionul pe teritoriul SUA cu un Galaxy Note 7. ,,Indivizii care posedă sau utilizează un dispozitiv Samsung Galaxy Note 7 nu-l pot transporta la ei sau în vreun bagaj de mănă sau bagaj de cală pe avioane către sau dinspre Statele Unite. Această restricție se aplică la toate dispozitivele Galaxy Note 7. De asemenea, telefoanele nu pot fi expediate par-avion.

note-7-usage

Etichete: