Samsung aduce pe S7 funcții preluate de pe Note 7

Samsung aduce pe S7 funcții preluate de pe Note 7

Pentru că Note 7 a venit cu o serie de funcții interesante, Samsung a hotărât să le porteze și pe S7 și S7 Edge, ca urmare a scoaterii din producție a phablet-ului.

Funcția portată acum, care a apărut în cadrul unui update OTA, aduce o serie de update-uri pentru Always On Display. Deși funcția nu era unică în cadrul lui Galaxy Note 7, funcțiile mai avansate sunt portate acum pe S7.

Cei ce au decis să returneze un Note 7 și să primească la schimb un Galaxy S7 vor avea, de acum, o experiență mai apropiată de cea a telefonului pe care l-au lăsat. Update-ul funcționează aproape impecabil; lipsa unui S-Pen elimină o serie din funcțiile originale disponibile. De asemenea, momentan aplicația standard de email nu funcționează, dar Samsung va repara asta cât de curând.

Prin intermediul update-ului Always On Display, telefonul îți poate oferi informații chiar și atunci când ecranul ar fi oprit, în mod normal. Informațiile de sistem pe care le-ai ales sunt disponibile fără să apeși vreun buton; privește câteva clipe ecranul și afli tot ce ai nevoie.

Informații cu privire la ceas și la evenimentele din calendar apar pe ecran, dar poți să vezi și ce melodie ai acum în music player. Noul update aduce câteva modele de ceas dintre care îl poți alege pe cel preferat. De asemenea, îți dă și posibilitatea să setezi o imagine pe lock screen.

Pe unii i-ar putea pune pe gânduri faptul că ecranul stă pornit tot timpul, dar doar partea relevantă pentru informații este luminată, de fapt. Asta face ca bateria să nu înregistreze pierderi mari de-a lungul zilei: Always On Display are nevoie de mai puțin de 1% din baterie pe oră, pentru a funcționa, se arată in topicul xda, unde găsiți și aplicația.

După ce Samsung Galaxy Note 7 a ieșit din producția companiei, S7 și S7 Edge au rămas cele mai puternice telefoane pe care brandul se poate baza până la apariția unui nou flagship. Din această cauză, este lesne de înțeles că Samsung vrea să îi mulțumească pe utilizatorii de S7 și să îi încurajeze și pe alții să cumpere un astfel de device.

Citește și: