Un adolescent dă în judecată mai multe site-uri pentru glumele făcute pe seama părului său

Un adolescent dă în judecată mai multe site-uri pentru glumele făcute pe seama părului său

De la apariția memelor încoace, internetul găsește în orice o oportunitate pentru a face glume pe seama oamenilor.

În mod normal, orice om care publică fotografii pe internet își asumă acest risc. Un adolescent australian nu a fost foarte încântat de faptul că freza lui a devenit ținta glumelor altor internauți, așa că a hotărât să dea în judecată mai multe site-uri care le-au publicat. Numele său e Ali Ziggi Mosslmani, iar site-urile pe care le-a dat în judecată sunt Daily Mail Australia, The Daily Telegraph și KIIS radio. Motivul specificat de el ar fi fost „defăimarea” lansată de aceste site-uri, printr-o serie de meme în care îi este ridiculizată chica.

În cazul în care termenul „chică” nu vă e familiar, vedeți mai jos cum arată. După cum scriu cei de la Mashable, această freză poate fi descrisă drept „business în față, petrecere în spate”. Mosslmani spune că cele trei publicații l-au defăimat, sugerând că e „o persoană ridicolă”, al cărei păr e „controversat”, „stupid” și „cumplit”.

Dacă vi se pare că lucrurile au fost duse la extrem, nu sunteți singurii. Până și judecătoarea curții din Noua Galie de Sud a tratat lucrurile cu o oarecare doză de umor: „Tunsoarea reclamantului a generat mult interes pe internet, umoristic în cea mai mare parte și a stârnit observații inteligente, cum ar fi teorema lui Pitagora (adăugată digital pe capul reclamantului) într-una dintre meme”.

teorema-lui-pitagora

De asemenea, aceasta a desființat și partea în care Mosslmani a spus că articolele sugerau că ar fi „hidos”. „Singura poză apropiată de vreo sugestie referitoare la faptul că reclamantul ar fi neatrăgător e cea în care i-a fost adăugat un sconcs pe cap”. Rămâne de văzut ce se va alege de acest proces, dar nu prea există semne că Mosslmani ar putea avea câștig de cauză.

Citește și:
Etichete: