Totul despre campania Doom într-o oră de gameplay

Cu doar câteva zile rămase până la lansarea oficială a noului joc Doom, foarte mulți sunt curioși care sunt elementele ce vor defini campania de misiuni single player a jocului. 

Deja de câteva săptămâni, au început să apară tot mai multe speculații despre modul în care creatorii noului Doom au păstrat elementele clasice de gameplay din seria de jocuri și le-au introdus în noul titlu ce va fi lansat în curând. Toate acele informații au pornit de la un trailer scăpat pe internet care a fost șters la scurt timp după.

ID Software și publisherul Bethesda au publicat acum un preview detaliat pentru campania single player. Acesta durează aproximativ o oră și vă ajută să înțelegeți cam tot ce trebuie să știți despre noul Doom. Inițial a fost vorba de o sesiune live de streaming, dar clipul rezultat a fost lăsat pe YouTube.

Cum era de așteptat, povestea din Doom este foarte atractivă, iar în combinația cu acțiunea din modul multiplayer, jucătorii au fost multe motive pentru a cumpăra titlul din magazine. Ține doar de voi pe ce componente vă veți axa mai mult.

,,Când am început să lucrăm la joc, ne-am întors în timp și am început cu ce ne-a inspirat în privința Doom, care era ADN-ul fundamental al jocului. Din start, descoperi câteva lucruri destul de importante – arme pur și simplu foarte mari, demoni extraordnari și modul de deplasare, care este o parte cheie din gamplay.” Astfel a sintetizat Marty Stratton, producătorul executiv al noului Doom esența titlului.

Doom va fi un nou joc cross-platform ce va avea parte de o lansare globală pe data de 13 mai. La momentul respectiv va putea fi jucat pe PlayStation 4, Xbox One și PC. În cazul în care nu vă este frică de spoilere și vreți să luați o decizie informată legată de achiziția titlului, urmăriți clipul de mai jos.

15:40 03.05.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video