31 aug. 2016 | 12:15

Toate specificațiile iPhone 7, confirmate de un operator

ACTUALITATE
Toate specificațiile iPhone 7, confirmate de un operator

Lansarea mult-așteptatului iPhone 7 a fost confirmată pentru 7 septembrie. În cazul în care exista vreun dubiu cu privire la denumire, Vodafone Olanda a confirmat că dispozitivul se va numi iPhone 7.

Prima oară a fost „ochit” de cei de la Techtastic. Numele viitorului vârf de gamă a fost publicat pe site-ul operatorului, pentru o perioadă scurtă. Totuși, a fost suficient pentru a lămuri dilema denumirii.

iPhone 7 - Vodafone Olanda

În plus, cei de la Techtastic au publicat o listă de specificații hardware pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, prin comparație cu 6s și 6s Plus, care arată așa:

 

iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Astfel, iPhone 7 va avea același ecran de 4,7 inci, o baterie de 1960 de mAh, cameră cu senzor de 12 megapixeli și 2GB de memorie RAM. Pe de altă parte, iPhone 7 Plus, în afară de ecranul de 5,5 inci identic cu cel de pe predecesorul iPhone 6s Plus, va avea 3GB de memorie RAM. Cât despre restul informațiilor, va trebui să așteptăm evenimentul de lansare de săptămâna viitoare.

Specialiștii sunt de părere că abia anul viitor vom avea parte de un iPhone reinventat complet. Zvonul menționat de Verge scoate la iveală o schimbarea radicală pe care ar putea să o implementeze cei de la Apple. Publicația îi citează pe cei de laBloomberg și sugerează că, în cazul modelului din 2017, Apple ar putea renunța la butonul de pe fața dispozitivului mobil. Astfel, în condițiile în care gigantul din Cupertino ar avea de gând să facă pasul către ecranele OLED, întreaga parte frontală a telefonului ar arăta precum o singură piesă fabricată din sticlă. Este posibil ca iPhone 7 să vină cu un buton home cu funcție 3D Touch, înlocuind practic butonul fizic cu unul tactil și sensibil la presiune.