iPhone 7 are o dată oficială de lansare

iPhone 7 are o dată oficială de lansare

După lungi speculații legate de o dată pentru conferința de lansare a iPhone 7, cei de la Apple au trimis în sfârșit o invitație specială la eveniment căte mai multe publicații.

În mod inevitabil, septembrie este luna în care cei de la Apple detaliază un nou iPhone. Raportat la experiențele din anii trecuți, este relativ dacă respectivul eveniment are loc în prima sau a doua jumătate a lunii sau dacă până la finele lui septembrie, smartphone-ul ajunge în toate colțurile lumii. De asemenea, încă de la la doilea model de iPhone, a devenit evident că sistemul de lansări al gigantului din Cupertino este destul de ușor de prevăzut. După iPhone 3G, a urmat 3GS. După iPhone 4, a urmat 4S și, tot așa, până la iPhone 6S. Ca urmare, este aproape imposibil ca următorul dispozitiv să nu poarte numele de iPhone 7.

Au existat numeroase speculații despre designul și funcționalitatea iPhone 7, iar din cauza similarităților cu modelul lansat anul trecut, nu este deloc exclus să vorbim de un iPhone 6SE. Toate aceste întrebări își vor găsi însă răspunsul pe 7 septembrie în San Francisco, foarte aproape de sediul companiei. Conferința va avea loc la Bill Graham Civic Auditorium și va începe la ora 10:00 A.M sau 20:00 ora României.

Tot ca în anii trecuți, invitația efectivă nu face o treabă foarte bună în a dezvălui detalii vizavi de noul aparat. Singurul lucru pe care îl identificăm pe fundalul negru este partea superioară a siglei Apple, un măr mușcat, multicolor, ce nu se vede foarte bine deoarece nu este capturat în focus.

Trecând peste faptul că majoritatea speculațiilor alimentează perspectiva unui iPhone similar estetic cu vechiul model, există o șansă ca Apple să ne demonstreze contrariul. Pe de altă parte însă, cei mai mulți analiști sunt de părere că abia anul viitor vom vedea un iPhone reinventat complet, când telefonul companiei va împlini 10 ani și are toate motivele să treacă printr-o transformare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo