Aplicația Outlook for Mobile primește un update important și devine indispensabilă

Aplicația Outlook for Mobile primește un update important și devine indispensabilă

Printr-un nou update adus aplicației Outlook for Mobile, va fi mult mai ușor să vă centralizați toate calendarele voastre virtuale într-un singur loc.

Sunt multe motive să fiți încântați de serviciul de email al celor de la Microsoft. Outlook a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar aplicația pentru mobile, indiferent dacă o folosiți pe Android sau iOS funcționează foarte bine și are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă face treaba. Partea și mai bună este că gigantul din Redmond și-a făcut un obicei din a introduce actualizări regulate aplicației.

În mod obișnuit, Outlook for Mobile se sincronizează cu calendarul vostru de pe Outlook.com. Office 365, Gmail și iCloud. Acele informații sunt integrate cu email-urile voastre, cu lista voastră de contacte și fișierele voastre de pe OneDrive pentru a oferi, la final, o experiență unificată. Deoarece universul online al multora dintre noi depășește Outlook, iCloud sau Gmail, Microsoft a lansat astăzi Calendar Apps for Outlook. Acesta din urmă este un nou sistem prin care vă puteți conecta aplicațiile și serviciile favlorite la Outlook Calendar într-un mod facil.

Momentan, lista de aplicații compatibile cu Calendar Apps on Outlook include Wunderlist, Facebook și Evernote, dar în timp se vor mai adăuga altele noi. Din momentul în care ați creat conexiunile între Outlook for Mobile și oricare dintre noile servicii, programările, notițele și evenimentele voastre se vor propaga automat în calendarul Outlook. Din câte se pare, prin acest nou sistem, Microsoft vrea să ofere utilizatorilor un spațiu centralizat prin intermediul căruia să-și planifice ziua, săptămâna și lunile următoare.

Privind un pic în perspectivă, astfel de funcții avansate de integrare au fost inițial prezente în aplicația Sunrise, iar având în vedere că Sunrise a intrat în portofoliul Microsoft, era doar o chestiune de timp până la lansarea acestui update.

Pentru a profita de noul sistem de integrare al mai multor servicii cu Outlook for Mobile, intrați în calendarul vostru in-app, faceți un swipe de la stânga la dreapta, iar din secțiunea Calendar App, apăsați pe Add. Imediat veți vedea o listă cu aplicațiile compatibile din care le puteți alege pe cele pe care le folosiți voi.

outlook for mobile calendar

Citește și: