Tittle este un nou cub inteligent format din LED-uri


În cazul în care simțeați că lămpile pe care le aveți în casă nu includ un aspect de socializare mai dezvoltat, Tittle s-ar putea să fie soluție perfectă.

Din cauza faptului că s-ar putea să aveți prea puține gadgeturi smart în casă, în ultimii ani au apărut o serie de becuri și sisteme complexe de iluminat capabile să interacționeze cu telefonul mobil. Cei de la Philips, prin seria lor Hue, sunt pe primul loc când vine vorba de această gamă de produse, dar se pare că în curând va exista o competiție mult mai acerbă.

Ideea de lampă în formă de cub cu LED-uri nu este nici pe departe nouă, dar Tittle a celor de la Spin-R duce întregul concept la un cu totul alt nivel. Ilustrată în clipul de mai sus, această lampă originală folosește 512 LED-uri pentru a ilustra un amalgam de informații. Complet programabilă și conectată online, lampa este capabilă să creeze ambianța perfectă pentru un film sau o petrecere alături de cei dragi.

Partea cea mai fascinantă a Tittle și particularitatea de care sunt cei mai mândrii creatorii săi ține însă de socializare. Pe lângă faptul că este capabilă să pulsese pe muzica din împrejurimi, lampa minune vă permite să trimiteți emoticoane 3D altor posesorii ai aceluiași gadget. Astfel, puteți comunica cu prieteni folosind mai mult decât un simplu ,,smiley face” pe Facebook Messenger.

În mod previzibil, astfel de creații nu sunt cele mai ieftine din lume, motiv pentru care nu vor înlocui fiecare lampă din casă. Când va deveni produs de serie și va ajunge în magazine, Tittle va avea un preț de 349 de dolari. În perioada de proiect, cât încă se mai află pe Indiegogo încercând să obțină finanțare, veți putea pune mâna pe una cu doar 199 dolari. Din păcate, indiferent de varianta pentru care optați, livrările nu vor începe decât în luna septembrie.

18:00 09.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video