Cu Apple Watch poţi schimba culorile becurilor Philips Hue [VIDEO]

Încep să fie anunţate primele aplicaţii interesante pentru , iar cei de la Philips se află în linia întâi când vine vorba de dezvăluiri.

Mai este aproape o lună până la lansarea oficială a noului Apple Watch. Cu toate acestea, până pe 24 aprilie vom afla un amalgam de informaţii atractive menite să ne convingă de utilitatea investiţiei semnificative într-un smartwatch ieşit din Cupertino.

De această dată este vorba de becurile inteligente . Anunţate deja de câţiva ani, respectivele becuri au fost iniţial create pentru a fi controlate prin intermediul unui smartphone. Din telefon, le puteţi opri sau porni, le puteţi programa pentru a sta aprinse doar în anumite intervale orare şi le puteţi ajusta puterea luminoasă. Există şi variante care au la bază LED-uri color, iar acelor variante de Hue le pot fi definite din telefon şi culoare cu care luminează.

Pentru că ar fi mult mai rapid să interacţionaţi cu becurile dintr-o cameră prin intermediul ceasului de la mână, oficialii Phillips au confirmat pe Twitter că va există o aplicaţie de Apple Watch creată exact pentru acest scop. În plus, nici măcar nu va trebui să aveţi telefonul în buzunar pentru ca ea să funcţioneze. Acest informaţie vine la câteva zile după ce lanţul hotelier Starwood Hotels a promis că va crea o aplicaţie de Apple Watch care, nu doar că va facilita check-in-ul, dar va fi folosită şi pentru intrarea în camera de hotel.

În teorie, viitorul sună bine în ceea ce priveşte primul ceas Apple. Rămâne doar să vedem cât de bine va sta la capitolul autonomie. Nu de alta, dar ar fi ciudat să nu mai puteţi intra în camera de hotel pentru că aţi rămas fără baterie la ceas.

19:00 23.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video