Surface Pro 5 se anunță a fi un upgrade important

Surface Pro 5 se anunță a fi un upgrade important

Încă de la prima generație de Surface, Microsoft a demonstrat că poate crea tableta perfectă pentru muncă de birou, iar cu Surface Pro 5 va continua tradiția.

Cei de la Microsoft au început să se implice din ce în mai mult în producția de hardware, iar primul pas important în această direcție a fost făcut odată cu lansarea primei tablete Surface Pro. Aceasta era foarte subțire și compactă, dar rula o versiune completă de Windows. Putea fi achiziționată împreună cu o tastatură care o transforma în laptop, dar prin intermediul unui stylus, o puteați folosi la design sau arhitectură.

Pentru ca Surface Pro să continue să-și mențină relevanța în piață, a trecut prin numeroase actaulizări. Cea mai recentă a venit în luna octombrie a acestui an, deși nu a fost vorba de schimbări de design sau funcționalitate, doar de putere de procesare. După Surface Pro 4, urmează Surface Pro 5, iar primele zvonuri despre specificațiile ipoteticei tablete deja au început să circule online.

Conform celor de la The Bit Bag, ne putem aștepta ca Surface Pro 5 să fie prima tabletă Microsoft cu procesoare Intel Kaby Lake. În plus, în funcție de buget, veți putea opta pentru un SSD cu până la 512GB de spațiu. Conectivitatea va include USB Type-C și Thunderbolt, pe lângă un nou stylus – Surface Pen. Acesta din urmă va suporta încărcarea wireless printr-un sistem magnetic ce va fi oferit împreună cu Surface Pro 5.

Sunt șanse foarte mari ca noua tabletă să facă saltul la o rezoluție nativă 4K, având în vedere că procesoarele Intel Kaby Lake au suport nativ pentru această rezoluție. Acest detaliu nu a fost însă confirmat din foarte multe surse. În altă ordine de idei, Microsoft Surface Pro 5 ar trebui să fie prima tabletă Surface cu un cititor de amprente și va veni preinstalată cu noua versiune de Windows 10 în primul trimestru din 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo
Etichete: