Surface Phone ar putea fi cel mai bun telefon Microsoft

Surface Phone ar putea fi cel mai bun telefon Microsoft

Microsoft Surface Phone ar putea beneficia de cele mai bune specificații văzute pe un telefon cu Windows.

Încă de la lansarea oficială a primei tablete Surface, foarte mulți oameni au sperat că nu vom mai avea mult de așteptat până când aceleași unghiuri ascuțite și particularități de design vor fi transpuse într-un telefon.

În ultimele luni, s-a vorbit din ce în ce mai multe despre terminal, iar acum avem parte de o nouă serie de informații interesante. Astfel, viitorul dispozitiv ar putea avea  o serie de specificații excepționale, care ar putea include un impresionant procesor Snapdragon 830 și nu mai puțin de 8GB RAM.

Nu este prima oară când se sugerează că un terminal ar putea avea o cantitatea atât de mare de memorie, Samsung Galaxy Note 6 fiind subiectul unor zvonuri similare.

Informația, după cum indică Pocket-lint, se bazează pe o listă de procesoare compatibile cu Windows 10, găsită de către cei Forbes.

Acolo, jurnaliștii au observat un procesor al cărui nume de cod era MSM8998 și au presupus că ar fi vorba despre Snapdragon 830, următorul dispozitiv Qualcomm, despre care s-a spus în trecut că ar putea suporta până la 8GB RAM.

Cu asemenea specificații, dispozitivele mobile ar fi mai performante decât unele PC-uri, un pas cu adevărat important pentru întreaga industrie.

În urmă cu mai multă vreme, un utilizator de Reddit a observat că domeniul ”surfacephone.com” a fost achiziționat de cei de la Microsoft. Chiar și în prezent, în cazul în care îl accesați, veți fi redirecționați către site-ul oficial al companiei din Redmond, la secțiunea Surface.

În mod normal, o astfel achiziție nu ar indica decât faptul că Microsoft vrea să dețină domeniul. Dar, având în vedere zvonurile din ultima perioadă, mulți utilizatori speră să aibă parte de un anunț pe parcursul acestui an.

De asemenea, compania ar dori să renunțe la denumirea Lumia, urmând ca toate lansările sale să fie făcute sub brandul Surface.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: