Subwooferul pentru încheietură te transformă instant în sufletul oricărei petreceri

Subwooferul pentru încheietură te transformă instant în sufletul oricărei petreceri

Un nou proiect marca Kickstarter promite să revoluționeze piața dispozitivelor portabile cu un subwoofer atât de mic încât poate să fie ușor confundat cu un smartwatch.

Ideea revoluționară din Germania a fost să reducă dimensiunile subwoofer-ului clasic până la cele ale unui ceas pătrat. Astfel, Basslet ajută dispozitivele audio să redea sunet de calitate superioară, lucru ideal pentru muzică, filme, jocuri și aplicații de realitate virtuală. Cu motto-ul „Bass-ul trebuie simțit, nu doar auzit”, micul dispozitiv dorește să recreeze atmosfera muzicii din club la nivelul telefoanelor mobile și al altor aparate.

Portabilitatea este cuvântul cheie. Tocmai din acest motiv Basslet vine cu o curea, ca să fie purtat cu ușurință la mână, precum un ceas. Dispozitivul este foarte precis și aproape că nu simți diferența dintre el și o experiență de bass în club sau la un sistem audio profesionist sau, cel puțin, asta zic producătorii. Basslet funcționează pentru frecvențele de 10 până la 250 Hz ale bass-ului și poate să fie folosit oriunde, cu orice dispozitiv cu sunet. Telefoanele mobile, laptop-urile, consolele de jocuri, dispozitivele de realitate virtuală, chiar și walkman-urile vechi se pot conecta.

Produsul funcționează după conceptul plug-and-play. Asta înseamnă că este ușor de folosit și nu necesită nicio aplicație. Nu doar utilizatorii amatori de muzică pot beneficia de Basslet. Datorită simplității, dar și a funcției sale avansate, dispozitivul poate fi folosit și de către profesioniști, cei care editează fișiere audio, susțin producătorii.

Proiectul a reușit să atragă finanțare de peste 404.000 de euro (aproximativ 1,8 milioane lei), de la 2.708 utilizatori. Suma este de opt ori mai mare decât bugetul-țintă de 50.000 de euro (aproximativ 225.000 lei) și încă mai sunt 12 zile disponibile pentru finanțare. Țineți minte, totuși, că dispozitivul nu funcționează cu căști care se conectează prin Bluetooth.

Dacă totul merge conform planului, livrările vor începe din luna decembrie a acestui an.

Autor articol: Radu Bălășoiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: