03 feb. 2016 | 06:38

Star Wars The Force Awakens se transformă în joc LEGO

VIDEO
Star Wars The Force Awakens se transformă în joc LEGO

Fanii Star Wars The Force Awakens care au multe întrebări legate de acțiunea filmului de lung metraj s-ar putea să le obțină din jocul LEGO cu același nume. 

Doar ieri am aflat că cei de la EA sunt obligați prin contract să nu facă referințe către acțiunea din Star Wars The Force Awakens în vreun DLC pentru Star Wars Battlefront. Din fericire, se pare că cei care sperau ca acțiunea din popularul film să se reflect și într-un joc video se pare că nu vor fi dezamăgiți.

În curând se va lansa LEGO Star Wars The Force Awakens, o colaborare dintre LEGO, dezvoltatorul TT Games și, desigur, Disney – deținătoarea francizei Star Wars. Jocul inspirat din episodul șapte al popularei serii a apărut întâi din greșeală pe Xbox Store cu status de precomandă, iar trailerul a ajuns pe YouTube. Din acel moment, a fost doar o chestiune de câteva ore până când a fost confirmat oficial.

Cum era de așteptat, LEGO Star Wars The Force Awakens va fi un joc de acțiune, cu o interfață intuitivă, dedicat copiilor de toate vârstele. Surse de amuzant vor fi nelimitate, având în vedere că deja l-am văzut pe Poe Dameron cu un ștergător de parbriz la X-Wing și pe Rey cu un sticker pe al său speeder cu ,,BB on Board”.

În orice caz, jocul se anunță a fi foarte interesant, iar cea mai încântătoare componentă este că veți putea parcurge misiuni cu personaje precum Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren și Han Solo. Printr-o serie nouă de mecanici de joc intitulate Multi-Builds aveți șanse foarte mare să nu vă plictisiți niciodată în joc datorită distrugerii și realizării de noi căi pe care să le urmați in-game. Descrierea jocului include și referințe către includerea de conținut care lămurește legăturile dintre Episodul VI și Episodul VII din Star Wars, dar mențiunea este destul de vagă.

LEGO Star Wars The Force Awakens se va lansa oficial pe 28 iunie 2016 pe Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii, 3DS și PC. Posesorii de PlayStation vor fi avantajați de includerea în mod exclusiv a unui Droid Character Pack și unui Phantom Limb Level Pack.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele