South Park: The Fractured But Whole detaliat printr-un gameplay trailer

Fanii serialului South Park știu foarte bine tipul de conținut ofensator inclus în populara animație, iar același tip de glume se regăsesc și în jocuri precum viitorul South Park: The Fractured But Whole. 

South Park, la aproximativ două decenii de la lansare, continuă să aibă milioane de fani pe întregul mapamond. Este un serial de animație care tratează probleme de actualitate într-un mod amuzant, dar reușește și să atragă atenția privitorului asupra unor perspective care ar putea trece neobservate cu ușurință.

La cât de popular este South Park, un lung metraj și câteva jocuri ancorate în același univers erau inevitabile. Tocmai din acest motiv, fanii personajelor create de Trey Parker și Matt Stone așteaptă cu interes lansarea South Park: The Fractured But Whole. Respectivul titlu ar trebui să ajungă un număr important de platforme în câteva luni, premiera sa fiind programată pe 6 decembrie, dacă nu survine vreo amânare până atunci.

Dacă tot a avut loc Comicon sâptămâna trecută, prezența South Park la eveniment era inevitabilă. Din acest motiv, în respectivul context, a fost publicat primul gameplay trailer pentru The Fractured But Whole. Acesta nu este foarte lung, dar ar trebui să facă o treabă foarte bună în vă pregăti pentru ce urmează să experimentați in-game.

În cazul în care timpul vă permite să dedicați 15 minute unui alt material promoțional pentru South Park: The Fractured But Whole, vizionați clipul de mai jos. Acesta a fost publicat de IGN și include prima parte a jocului, cu mențiunea că, dacă vă doriți foarte mult să nu aflați detalii despre intriga din joc, ar fi bine să amânați vizionarea sa. Primul clip va reuși să vă trezească interesul, în timp ce cel de-al doilea va ilustra mult mai clar elemente de gameplay. În final, jocul arată foarte bine.

Alexandru Puiu
12:41 22.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video