SKEYE Nano 2 FPV este cea mai accesibilă dronă de selfie

Conceptul de dronă de selfie tocmai s-a reflectat într-o serie de dispozitive dedicate precum noua SKEYE Nano 2 FPV de la TRNDlabs.

Trecând peste numărul din ce în ce mai mare de restricții pe care trebuie să le aveți în vedere în momentul în care luați în calcul o eventuală achiziție, aceste gadgeturi sunt utile în foarte multe scenarii. De la supraveghere video la livrări în zone greu accesibile, există drone pentru aproape orice. Cea mai ușor de folosit și una care s-ar putea să vă trezească pasiunea pentru gadgeturi zburătoare este o dronă de selfie. Aceasta din urmă, în majoritatea cazurilor, este și mult mai accesibilă decât dronele profesionale.

De această dată vorbim de SKEYE Nano 2 FPV de la TRNDlabs. Una dintre cele mai ieftine drone de selfie, creația ilustrată în clipul de mai sus este și una dintre cele mai deștepte. Practic, aceasta nu vă obligă să faceți nici un fel de compromisuri când vine vorba de funcționalitate, dar combină abilitățile avansate cu o ușurință deosebită pe partea de pilotare.

Inițial, când am auzit prima oară de această dronă compactă, purta numele de Pokedrone. Din cauza unor dezbateri legale pentru referința la Pokemon din titlu, numele a fost schimbat în SKEYE Nano 2 FPV. În definitiv, dacă vă gândit să cumpărați una, veți avea o dronă atât de ușoară și de compactă încât o puteți ascunde în buzunar sau o puteți găzdui în carcasa controllerului.

Ca specificații, micuțul dispozitiv este construit în jurul unei camere HD cu LED-uri pentru utilizare noaptea. Este capabilă să facă rotații rapide, iar sistemul de control al zborului pe 6 axe îi conferă o stabilitate sporită în foarte multe scenarii. În privința bateriei, fiecare dronă de selfie SKEYE Nano 2 FPV poate zbura cinci minute. Bateria se încarcă până la 100% în 30 de minute.

Prețul pentru noua dronă este de 130 de dolari, iar pentru a o cumpăra aveți posibilitatea să apelați la site-ul TRNDlabs.

Alexandru Puiu
07:49 27.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video