Servicii de transport din ce în ce mai ieftine: și Taxify scade prețurile

Servicii de transport din ce în ce mai ieftine: și Taxify scade prețurile

Companiile de taxi obișnuite încă lasă de dorit peste tot în România, dar serviciile de ride-sharing precum Taxify sau Uber câștigă din ce în ce mai mult teren.

Taxify abia a fost introdus și la noi, iar toate semnele ne dau de înțeles că e un concurent de temut pentru Uber. A pornit de la tariful standard de 1,45 de lei/km, dar vestea bună e că a scăzut la 1,30 lei. Feedbackul primit până acum din partea clienților a fost pozitiv, iar această mișcare probabil va primi la fel de multă apreciere.

Aplicația este foarte populară în Europa, iar recent a fost lansată și în București, cu intenția de a se extinde și în alte orașe din România. Poate fi descărcată de pe iOS și Android, iar avantajul este prețul fix de fiecare dată când utilizatorii folosesc Taxify, fără opțiunea de “surge pricing”, indiferent de condițiile de la momentul efectuării comenzii. Odată instalată, poate fi folosită atât în București, cât și în oricare din orașele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent. Plata se face prin intermediul cardului, pe același principiu implementat de alte servicii similare.

La instalare, fiecare utilizator primește prima călătorie gratuită în limita a 20 de lei prin codul promoțional BUCUREȘTI, iar de fiecare dată când utilizatorul oferă propriul cod de instalare Taxify din aplicație prietenilor, aceștia primesc o altă cursă gratuită, în aceaași limită, la finalul călătoriei.  

Selecția șoferilor se face în funcție de câteva reguli clare: vârsta minimă 21 de ani, cazier judiciar fără înscrieri, numărul de puncte de penalizare din cazierul auto pe ultimii cinci ani să nu fie conțină abateri grave, mașina să nu fie mai veche de 10 ani.

Citește și: