LG prezintă patru noi smartphone-uri din gama X care te vor cuceri prin prețul scăzut

Pe lângă dispozitivele de top din gama G, cei de la LG au introdus câteva modele noi în seria X de telefoane.

În urmă cu câteva luni detaliam primele două modele de smartphone-uri din seria X de la LG. Acestea nu sunt foarte scumpe, iar într-un mod sintetic, denumirea lor include și o trăsătură importantă de funcționalitate. Ca urmare, primele gadgeturi din gamă au fost LG X Cam și X Screen, iar acum auzim prima oară de X Mach, X Max, X Power și X Style.

Plecând de la noul nomenclator, internauților le va fi semnificativ mai ușor să-și aleagă modelul care li se potrivește. În definitiv, nu va mai trebui să ghiciți care dintre ele are o baterie mai mare, un ecran mai generos, un procesor un pic mai sprinten și un design mai prezentabil.

LG X Power este dedicat persoanelor în căutarea unei baterii cu o autonomie mai mare. Din acest motiv, la baza întregii configurații se află un acumulator de 4100 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă – Fast Charging. LG X Mach este pentru amatorii de performanță, având un procesor la 1,8 GHz, suport pentru trafic de date pe LTE Cat.9 3CA și un panou atrăgător QHD IPS cu tehnologie Quantum Display. LG X Style este un pic mai subțirel și cu margini curbate.

Dacă ne axăm pe detalii tehnice, LG X Style este un telefon construit în jurul unui ecran de 5,3 inci cu o rezoluție nativă 720p, un Snapdragon 410 cu 1,5GB RAM, 16GB spațiu de stocare, un acumulator de 2100 mAh și două camere, de 8, respectiv 5 megapixeli. LG X Power folosește de asemenea un panou HD de 5,3 inci, dar partea de procesare include un MediaTek MT6735 cu 2GB RAM și 16GB memorie internă. Cele două camere sunt de 13, respectiv 8 megapixeli. X Mach face saltul la 3GB RAM, o memorie internă de 32GB și un ecran Quad HD de 5,5 inci. Partea de captură este asigurată de două camere, de 12,3, respectiv 8 megapixeli, în timp ce acumulatorul se rezumă la 3000 mAh. Ultimul, dar nu cel din urmă, este LG X Max, cu un ecran un pic mai mare și o experiență de vizionare îmbunătățită.

Toate cele patru terminale sunt dual SIM, includ suport pentru trafic de date pe 4G LTE, Bluetooth 4.1 și un spațiu de stocare expandabil prin microSD. Vom ajunge în magazine până la finele acestui an și atunci vom afla și prețurile.

Alexandru Puiu
16:56 17.06.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video