LG G5 în România: Prețul primului telefon modular

LG G5 în România: Prețul primului telefon modular

LG anunță lansarea modelului G5 în România, primul smartphone modular și unul dintre telefoanele cu adevărat revoluționare lansate anul acesta.

LG G5 are specificațiile unui vârf de lance reușit. Are un display de 5,3 inch cu rezoluție QHD. Are un procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Are o baterie de 2.800 mAh, 32GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD. Are camere foto de 16 și 8MP pe spate și de 8MP pe față. Are senzor de amprente, încărcare rapidă și conector de tip USB-C.

Preț LG G5 în România

LG G5 are un preț variabil în România. De exemplu, la Vodafone îl găsești la 609 euro la liber, adică 2.740 de lei. Desigur, dacă vorbim de oferte, prețul variază. Deocamdată nu mai este în stoc, dar acest lucru se va schimba în curând, probabil. De asemenea, îl găsești și în oferta Digi Mobil, de unde îl poți comanda, dar îți va fi livrat după 15 mai. Prețul LG G5 la Digi Mobil România e de 3.099 de lei.

Performanțele sunt excepționale, poate chiar mai bune decât cele ale Samsung Galaxy S7. Poate e doar interfața mai simplă ”de vină”, dar LG G5 dă impresia că știe ce vrei să faci înainte să apuci să duci o acțiune la bun sfârșit. Combinația dintre procesorul Snapdragon 820, cei 4GB memorie RAM și un panou capacitiv foarte bine optimizat, oferă o experiență fără cusur.

Camerele foto de pe spate nu numai că sunt bune, dar sunt și distractive, lucru cu care nu se pot lăuda multe smartphone-uri. Camera de 16MP face fotografii excelente atât la lumină, cât și la întuneric. Rezultatele nu sunt la fel de bune ca cele obținute de Samsung S7, dar LG G5 vine cu una dintre cele mai bune camere disponibile la momentul actual pe piață, mai bună decât cea de pe iPhone 6S. Focalizarea e rapidă și declanșarea instantă, iar noaptea pozele ies luminoase, chiar dacă nivelul de zgomot este sesizabil. Partea distractivă este asigurată de cea de-a doua cameră, care are 8 megapixeli, dar un unghi larg. Poți citi un review mai amplu aici.

Citește și:
Etichete: