UPDATE Câștigătorii concursului AXN

UPDATE Câștigătorii concursului AXN

Chiar în această seară de la 21:00, avem pe AXN premiera unui nou sezon din Scorpion, un serial despre echipa unor hackeri geniali care își pun telentul în mâinile Guvernului American.

UPDATE: Câștigătorii concursului AXN și Playtech sunt Ignat Mimi Carmen, Bujor Cosmin și Demeter Vicențiu. În cazul în care unul dintre cei trei participanți nu va putea intra în posesia premiului, acesta va fi acordat lui Toader George. Felicitări!

Playtech.ro și AXN vă invită la concurs-fulger Scorpion: puteți câștiga unul dintre cele 3 portofele cool cu protecție RFID, astfel încât toate datele voastre să rămână în siguranță.

Acțiunea explozivă se mută pe AXN, odată cu echipa de genii din noul sezon Scorpion. Inspirat din realitate, producția hollywoodiană spune povestea unei echipe de specialiști înzestrați cu minți briliante: un matematician, o expertă în mecanică, un fin analist al comportamentului uman și, desigur, excentricul geniu expert în calculatoare, Walter O’Brien. Terorismul cibernetic și atacurile infracționale împotriva Statelor Unite nu au nicio șansă în fața soluțiilor găsite de echipa Scorpion. Tensiune la maximum, reacții furtunoase și o poveste de dragoste sunt ingredientele noului sezon. Urmărește primul episod al sezonului 2, pe AXN, din 1 noiembrie, ora 21:00 și află dacă echipa reușește să detoneze satelitul rusesc ce amenință întregul stat California!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, după înscrierea în formularul de mai jos, o singură dată! (regulament)

Concursul se desfășoară în perioada 1-3 noiembrie 2016. Succes!

 

Atenție, participanții care nu îndeplinesc condițiile de mai sus și cei care se înscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificați!

Câștigătorul va fi contactat prin telefon și email pentru acordarea premiului, pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email ori telefon în decurs de 3 zile, premiul va fi repartizat, tot prin tragere la sorți, altui cititor înscris în concurs. Premiul nu poate fi substituit de echivalentul lui în bani.

PERIOADA DE INSCRIERE A LUAT SFARSIT

Citește și:
Etichete: