Galaxy S8 va fi mai mare, compensează pentru Galaxy Note 7

Galaxy S8 va fi mai mare, compensează pentru Galaxy Note 7

Samsung se pare că va duce și viitorul Galaxy S8 spre dimensiunile lui Note 7, pentru a nu pierde clienți din cauza scandalului privind exploziile. 

Samsung nu vrea să uite incidentul din jurul Galaxy Note 7 și, în același timp, se asigură că și noi vom vom continua să îmbrățișăm gadgeturile companiei. Astfel, după ce a făcut tot posibilul să-și ceară scuze prin toate mijloacele disponibile, inclusiv prin intermediul unor ziare populare din SUA, între timp, sud coreenii lucrează intens la Galaxy S8.

Deja de câțiva ani, Samsung a lansat un nou smartphone cu specificații de top în prima parte a anului și un al doilea la IFA, în luna septembrie. Pentru că lansarea Note 7 a eșuat, presiunea pe inginerii companiei este și mai mare, mai ales când vine vorba vorba vânzările pe care trebuie să le obțină.

În speranța că utilizatorii de Note 7 vor migra către S8, mai multe surse apropiate de companie au confirmat că respectivul gadget de top va fi disponibil în două dimensiuni – 5,5 inci și 6,2 inci în diagonală. Ca să vă faceți o ideea vizavi de saltul în diagonală, gândiți-vă că actualele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au 5,1, respectiv 5,7 inci. Partea interesantă ar putea fi că, mișcorând ramele ecranului pe toate părțile, noile aparate ar putea fi similare ca dimensiune totală cu variantele de S7 anunțate în prima parte a anului.

Conform publicației sud coreene The Bell, această măsură ar putea fi foarte bine primită de către utilizatori. În privința numelor, deoarece ambele iterații de S8 vor avea ecran curbate, acestea vor fi intitulate Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus – nomenclatorul folosit de Apple pentru propriile creații in-house. ,,Cu scopul de a atrage potențili clienți de Note, care preferă un ecran mai mare, Samsung a decis să adopte un ecran mai mare pentru ambele modele de S8.

Testele intense cu noul aparat vor fi inițiate în luna ianuarie a anului viitor, urmând ca în martie să fie ajungă în magazine în variantă finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Daily Mail
Etichete: