Rezistența la impact: Samsung Galaxy Note 7 VS Note 5 VS iPhone 6s

La scurt timp după lansarea oficială a noului Note, erau inevitabile niște clipuri precum cel de mai sus, Samsung Galaxy Note 7 VS Note 5 VS iPhone 6s, toate date de pământ.

De cinci ani, dacă nu mai mult, fascinația internauților pentru distrugere se manifestă în apariția online a unor clipuri în care dispozitive scumpe sau foarte scumpe sunt distruse printr-o varietate foarte mare de metode.

Acestea generează un trafic foarte mare pentru creatori. În plus, în unele cazuri, cei care vor să și le cumpere, pot lua o decizie informată legată gradul lor de anduranță.

În acest caz particular este vorba de un test Galaxy Note 7 VS Note 5 VS iPhone 6s, în care toate cele trei smartphone-uri sunt date de pământ în câteva moduri pentru a vedea care rezistă mai bine.

Acest clip vine la doar câteva zile după ce ecranul de la Galaxy Note 7 a fost clasificat ca fiind destul de sensibil la zgârieturi, deși e protejat cu cea mai recentă versiune de Corning Gorilla Glass 5.

Nu a durat mult până când cei de la Corning au încercat să-și apere creație, dar la fel ca în cazul clipului original, argumentele sunt relative.

Revenind la clipul de mai sus, acesta a fost realizat de Zach Straley și s-ar putea să vă ajute să vă formați o părere legată rezistența Galaxy Note 7, în comparație cu Note 5 și iPhone 6S, ambele lansate în 2015.

Deși ar fi mai bine să urmăriți clipul pentru a vedea particularitățile testului, concluzia este cât se poate de evidentă. Galaxy Note 7 are un ecran sensibil și e primul care a cedat, mult mai repede decât Galaxy Note 5, care e protejat cu Gorilla Glass 4. Mai mult decât atât, Note 5 a ieșit și în fața iPhone-ului.

Singura problemă cu astfel de teste constă în faptul că nu sunt realizate într-un mediu controlat și, sub nici o formă, nu pot fi considerate științifice. În altă ordine de idei însă, s-ar putea să simuleze într-un mod mult mai autentic ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

07:23 23.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video