23 iun. 2016 | 15:20

Revoluția Prețurilor: ultima zi de reduceri eMAG

Ghidul cumpărătorului
Revoluția Prețurilor: ultima zi de reduceri eMAG

Revoluția Prețurilor la eMAG înseamnă reduceri de până la 50% la toată gama de produse. Campania Revoluția Prețurilor se desfășoară inclusiv până pe 23 iunie. 

Revoluția Prețurilor la eMAG este ocazia perfectă pentru cei care vor să-și cumpere smartphone-uri, laptopuri sau electrocasnice la preț redus. Există și electrocasnice, aparate de aer condiționat ieftine, dar și televizoare la prețuri foarte bune. Astăzi am selectat câteva gadgeturi și electronice care ne-au atras atenția în mod deosebit, iar întreaga ofertă cu reduceri eMAG de Revoluția Prețurilor este disponibilă aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG – iPhone 6

Apple se pregătește de lansarea iPhone 7, dar asta nu înseamnă că modelul lansat în urmă cu doi ani nu își va mai face treaba pentru cel puțin încă doi ani de acum încolo. eMAG are la reducere, cu ocazia Revoluția Prețurilor, un iPhone 6 cu o memorie internă de 16 GB. Camera principală este de 8 megapixeli și rămâne una dintre cele mai apreciate la nivel global, iar ecranul de 4,7 inci cu raport de aspect 16:9 este perfect pentru cei care nu vor o tabletă în buzunar. Dacă vă doreați de mult timp un iPhone 6, îl puteți achiziționa de AICI la preț redus.

Revolutia preturilor eMAG - iPhone 6

Revoluția Prețurilor la eMAG – iPad Air

Dacă îți doreai de ceva timp o tabletă ușoară, subțire și cochetă, acum ar fi o ocazie bună să o cumperi. Acesta are ecran Retina de 9,7 inci, cântărește mai puțin de jumătate de kilogram și chiar dacă nu e cel mai nou produs Apple, este în continuare unul care merită cumpărat. iPad Air poate fi cumpărată de AICI. Mai multe tablete la reducere găsești aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Aparat de aer condiționat mobil

Aparatul de aer condiționat mobil reprezintă cea mai bună opțiune pentru aceia dintre noi care plănuiesc sau iau în considerare faptul că nu vor locui foarte mult timp într-un anumit loc. Fie că stai cu chirie sau doar temporar într-o locuință, situațiile în care vrei să te muți în altă parte pot apărea la tot pasul, de aceea mobilitatea aparatului în aceste situații este esențială. Îl poți cumpăra de AICIMai multe aparate de aer condiționat la reducere găsești aici.

Revolutia Preturilor eMAG - aparat de aer conditionat

Revoluția Prețurilor la eMAG – Aspirator Samsung fără sac

Samsung utilizează filtrarea HEPA pentru a asigură cel mai curat aer evacuat atunci când aspirați. Captând microparticulele, precum praful și alți alergeni, că de exemplu polenul și mucegaiul, filtrele HEPA asigură un mediu mult mai curăț și mai sănătos. De fapt, calitatea aerului evacuat și capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de către SLG, un institut de testare și certificare de prestigiu din Germania. Poate fi cumpărat de AICI.

Revolutia Preturilor eMAG - aspirator

 

Revoluția Prețurilor la eMAG – Mașină de spălat Indesit

Cu opțiunea Eco Time nu mai trebuie să așteptați să se adune rufe pentru o sarcină completă; această opțiune poate fi folosită ori de câte ori doriți să spălați rapid o sarcină mai mică. Puteți spăla, astfel, o sarcină de până la 3 kg, formată din rufe ușor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt și folosind până la 40% mai puțină apă și energie.
Opțiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apă și unei eficiențe mai bune a acțiunii mecanice a coșului pentru rufe. Poți achiziționa mașina de AICI.Revolutia Preturilor eMAG - masina de spalat Indesit