20 ian. 2016 | 13:01

Revoluția Prețurilor: reduceri eMAG în a doua zi de campanie

FEATURE
Revoluția Prețurilor: reduceri eMAG în a doua zi de campanie

Dacă vreți să beneficiați de cele mai bune reduceri eMAG la dispozitive, atunci Revoluția Prețurilor este ocazia perfectă.

Revoluția Prețurilor la eMAG intră deja în cea de-a doua zi, iar magazinul ne oferă în continuare posibilitatea de a achiziționa dispozitive din toate categoriile, la prețuri avantajoase. În cazul în care vreți să vă cumpărați un telefon, avem aici o listă cu ofertele cele mai bune.

[related]

De asemenea, am selectat cele mai bune oferte la televizoare, dar și pe cele la electrocasnice.

Reduceri eMAG – Nikon D5300

Nikon D5300 este un DSLR entry-level cu ecran rabatabil și unul care filmează foarte bine full HD. Pachetul de la eMAG are un obiectiv 18-55mm, iar aparatul are un GPS încorporat. Are o rezoluție de 24 megapixeli și dispune de conectivitate WiFi și microfon stereo pentru un sunet bun în videoclipuri. Poate fi achiziționat de AICI.

nikon d5300 reduceri eMAG

Bundle Xbox ONE + The Witcher 3: Wild Hunt

Îți dorești o consolă de ultima generație, la un preț foarte bun, alături de un joc de excepție? Atunci acest bundle oferit de eMAG cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor ar putea fi ceea ce cauți. Pe lângă consola Xbox One, vei beneficia și de jocul The Witcher 3: Wild Hunt, care a fost declarat în urmă cu câteva săptămâni cel mai bun joc din 2015. Bundle-ul se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Xbox One Witcher

Reduceri eMAG – Asus F550JX-DM169D

Asus F550JX-DM169D este capabil de performanțe foarte bune, configurația aceasta incluzând un procesor Intel Core i7  de 2,6GHz, 8GB memorie RAM, 1TB pentru datele personale și o placă video dedicată Nvidia GTX 950M de 4GB. Poate fi folosit pentru sarcinile de zi cu zi, dar suportă și unele dintre cele mai pretențioase jocuri. Vă puteți cumpăra acest notebook la ofertă de AICI.

Reduceri eMAG Laptop Asus F550JX-DM021D

Samsung GALAXY S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge are un ecran de 5,1 inch curbat pe ambele părți și rezoluție QHD. Sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB.

Grație ecranului curbat, poți fi informat mai ușor când primești apeluri și mesaje de la anumite contacte, alese dinainte, și poți vedea mai ușor notificările până să deblochezi telefonul, dar alte avantaje nu sunt. Pe Parcursul promoției Revoluția Prețurilor, Samsung Galaxy S6 Edge este disponibil la ofertă AICI.

Samsung Galaxy S6 Edge reduceri eMAG

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy A5

Lansat la începutul lui 2015, Samsung Galaxy A5 este dotat cu un Snapdragon 410, care se descurcă foarte bine cu majoritatea aplicațiilor. De asemenea, cei 2GB RAM garantează o experiență de multi-tasking foarte bună. Bateria are o capacitate de 2.300 mAh, iar datorită procesorului Snapdragon 410 și ecranului de 5 inci HD care nu consumă foarte mult, autonomia acesteia este foarte bună. Telefonul poate fi cumpărat de AICI.

Samsung Galaxy A5 reduceri eMAG

 

Allview V2 Viper

Allview V2 Viper S 4G are un ecran de 4,7 inci cu rezoluție HD, procesorul fiind un quad-core de 1,3GHz. Memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare 16GB este suficient pentru majoritatea utilizatorilor. În caz contrar, acest poate fi mărit prin adăugarea unui card microSD. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP și sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop. În cazul în care vreți să îl cumpărați, îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Allview V2 Viper reduceri eMAG

Reduceri eMAG – Apple iPad Air 2

iPad Air 2 are numai 6,1mm grosime, fiind cu 0,8 mm mai subțire decât iPhone 6. În acea carcasă minusculă stau înghesuite următoarele componente: un display de 9,7 inch cu rezoluție 1536×2048, un procesor cu trei nuclee tactate la 1,5Ghz, 2GB RAM și o baterie de 7.340 mAh. Spațiul de stocare poate fi de 16, 64 sau 128 de GB, însă cel mai important upgrade l-au primit camerele foto. În timp ce camera principală are 8 megapixeli, cea secundară beneficiază de doar 1,2. Dacă vă doriți un iPad Air 2, aceasta este disponibilă la un preț bun AICI.

iPad Air 2 reduceri eMAG

Samsung Tab S2 T710

Revoluția Prețurilor ne aduce și o reducere la Samsung Galaxy Tab S2, una dintre cele mai subțiri și mai ușoare tablete din lume. Dispozitivul are un display de 8.0 inch, cu un aspect al imaginii de 4:3 și o rezoluție de 2048×1536 pixeli. Asta permite navigarea mai ușoară pe internet și ”răsfoitul” revistelor digitale, cu toate că filmele în format 16:9 nu vor profita de întreg ecranul. Samsung Galaxy Tab S2 este dotată cu 3GB memorie RAM, dar și cu un procesor Exynos cu opt nuclee și un cititor de amprente. Poate fi achiziționată la ofertă de AICI.

Samsung Galaxy Tab S2 reduceri eMAG

Reduceri eMAG – Panasonic TX-48C320E

Dacă sunteți în căutarea unui Smart TV cu un design elegant, atunci merită să vă orientați asupra modelului TX-48C320E de la Panasonic. Televizorul vine dotat cu Essential Apps, iar în acest fel beneficiați de acces facil și instantaneu la o gamă variată de aplicații. De asemenea, sunt incluse două porturi HDMI și un port USB. Fiind dotat cu un ecran Full HD de 121 de centimetri, televizorul poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-48C320E

Philips 55PUH4900/88

În cazul în care vreți să cumpărați un dispozitiv care va rămâne extrem de util și peste ani de zile, atunci trebuie să optați pentru un televizor 4K. Într-adevăr, conținutul de acest fel nu este extrem de întâlnit în acest moment, însă va deveni din ce în ce mai popular odată cu trecerea timpului. De asemenea, calitatea imaginilor oferite de televizoarele 4K este una de neegalat în acest moment. Philips55PUH4900/88, de exemplu, vine dotat cu un ecran 4K de 139 de centimetri, trei porturi HDMI și două porturi USB. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Philips 55PUH4900 88