Resident Evil 7: Biohazard depășește recorduri de popularitate încă din demo

Resident Evil este una dintre cele mai popoulare francize când vine vorba de jocuri horror, iar următorul episod din serie se pare că nu-și va dezamăgi fanii.

Intitulat Resident Evil 7: Biohazard, noul joc a fost anunțat pentru prima oară luna trecută în cadrul conferinței E3 2016. Pentru a mediatiza un pic fenomenul într-un mod mult mai eficient, cei de la Capcom au publicat la scurt timp după eveniment un demo exclusiv pentru PlayStation 4. Deși nu prea se mai lansează foarte multe demo-uri în 2016, fanii genului horror au îmbrățișat cu entuziasm această lansare, iar jocul se pare că a reușit deja să depășească câteva recorduri, înainte de lansarea sa oficială din 2017.

Se pare că numărul celor care așteaptă nerăbdători să pună mâna pe Resident Evil 7 este semnificativ, fapt evident și din reacția celor prezenția la demonstrația live din cadrul conferinței Sony de la E3. Aparent, acesta va fi un titlu exclusiv pentru PlayStation 4, o particularitate pe care ar fi bine să o aveți în evidență dacă nu aveți deja o consolă și cochetați cu o eventuală achiziție.

O parte scurtă din demonstrație o puteți vedea imortalizată și în trailerul de câteva minute de mai sus. Demo-ul poartă numele de Resident Evil 7 Teaser: Begining Hour și se pare că include o misiune ce nu va fi inclusă în versiunea finală a jocului, de aici și referința la Teaser din titlu. În orice caz, demonstrația este spectaculoasă, motiv pentru care, la doar șapte zile de la publicare sa inițială pe platforma japonezilor, a devenit cel mai descărcat demo din toate timpurile de pe PlayStation.

În principiu, demo-ul este important pentru că ilustrează eveniment care vă introduc în atmosfera jocului și vă pregătesc, într-o oarecare măsură, pentru ceea ce urmează să întâmpinați în viitor. Din păcate, trebuie să fiți abonați la PlayStation Plus pentru a-l instala. Momentan, a fost descărcat de peste două milioane de ori, dar valoarea continuă să crească într-un ritm destul de alert.

Resident Evil 7: Biohazard va fi lansat oficial pe 24 ianuarie 2017.

Sursa: Ubergizmo