Resident Evil 7: Biohazard depășește recorduri de popularitate încă din demo

Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
05:50 06.07.2016

Resident Evil este una dintre cele mai popoulare francize când vine vorba de jocuri horror, iar următorul episod din serie se pare că nu-și va dezamăgi fanii.

Intitulat Resident Evil 7: Biohazard, noul joc a fost anunțat pentru prima oară luna trecută în cadrul conferinței E3 2016. Pentru a mediatiza un pic fenomenul într-un mod mult mai eficient, cei de la Capcom au publicat la scurt timp după eveniment un demo exclusiv pentru PlayStation 4. Deși nu prea se mai lansează foarte multe demo-uri în 2016, fanii genului horror au îmbrățișat cu entuziasm această lansare, iar jocul se pare că a reușit deja să depășească câteva recorduri, înainte de lansarea sa oficială din 2017.

Se pare că numărul celor care așteaptă nerăbdători să pună mâna pe Resident Evil 7 este semnificativ, fapt evident și din reacția celor prezenția la demonstrația live din cadrul conferinței Sony de la E3. Aparent, acesta va fi un titlu exclusiv pentru PlayStation 4, o particularitate pe care ar fi bine să o aveți în evidență dacă nu aveți deja o consolă și cochetați cu o eventuală achiziție.

O parte scurtă din demonstrație o puteți vedea imortalizată și în trailerul de câteva minute de mai sus. Demo-ul poartă numele de Resident Evil 7 Teaser: Begining Hour și se pare că include o misiune ce nu va fi inclusă în versiunea finală a jocului, de aici și referința la Teaser din titlu. În orice caz, demonstrația este spectaculoasă, motiv pentru care, la doar șapte zile de la publicare sa inițială pe platforma japonezilor, a devenit cel mai descărcat demo din toate timpurile de pe PlayStation.

În principiu, demo-ul este important pentru că ilustrează eveniment care vă introduc în atmosfera jocului și vă pregătesc, într-o oarecare măsură, pentru ceea ce urmează să întâmpinați în viitor. Din păcate, trebuie să fiți abonați la PlayStation Plus pentru a-l instala. Momentan, a fost descărcat de peste două milioane de ori, dar valoarea continuă să crească într-un ritm destul de alert.

Resident Evil 7: Biohazard va fi lansat oficial pe 24 ianuarie 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo