Reduceri eMAG IT & Mobile Days: tablete la ofertă

Reduceri eMAG IT & Mobile Days: tablete la ofertă

Săptămâna aceasta, avem o nouă serie de reduceri eMAG. De data aceasta, vă prezentăm tablete bune, pe care le puteți cumpăra la un preț considerabil mai mic.

Prin urmare, dacă îți doreai de mult timp o tabletă performantă, pe care să nu cheltuiești o avere, acum e o ocazie bună să ți-o cumperi. Indiferent dacă este pentru tine sau vrei să o faci cadou, noi îți arătăm cele mai bune oferte.

Reduceri eMAG – Apple iPad Air

Dacă îți doreai de ceva timp o tabletă ușoară, subțire și cochetă, acum ar fi o ocazie bună să o cumperi. Acesta are ecran Retina de 9,7 inci, cântărește mai puțin de jumătate de kilogram și chiar dacă nu e cel mai nou produs Apple, este în continuare unul care merită cumpărat. iPad Air poate fi cumpărată de AICI.

Reduceri emag - cele mai performante tablete

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy Tab S2

Performanta tabletă a celor de la Samsung a fost lansată în două versiuni, una cu un ecran de 8 inci, alta cu unul de 9,7 inci. În prezent, versiunea de 8 inci cu conectivitate 4G este la fel de scumpă ca versiunea de bază de 9,7 inci (care nu include decât Bluetooth și Wi-Fi). Noi am ales să o includem pe aceasta din urmă, din cauza display-ului mai mare. Pentru că tot am menționat ecranul, trebuie să vă amintim că acesta afișează imagini în format 4:3, la o rezoluție de 2.048 x 1.536 pixeli. Samsung Galaxy Tab S2 este dotată cu 3GB memorie RAM, dar și cu un procesor Exynos cu opt nuclee și un cititor de amprente. Poate fi achiziționată la ofertă de AICI.

Reduceri emag - cele mai performante tablete

Reduceri eMAG – Lenovo Tab 2 A10-30

Lenovo Tab2 A10-30 are un ecran de 10 inci cu rezoluție HD, care ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 210 de 1,3GHz, 1GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Bateria de 7.000 mAh asigură o autonomie de până la 10 ore chiar și în condiții de utilizare activă, iar camerele de pe față și de pe spate sunt de 2 și, respectiv, 5 megapixeli. Tableta are un preț avantajos și poate fi găsită AICI.

Reduceri emag - cele mai performante tablete

Reduceri eMAG – Tableta Lenovo IdeaTab 2

Pentru că accesibilitatea și puterea de procesare sunt importante pentru tine, noua tabletă de la Lenovo este perfectă pentru nevoile tale digitale zilnice. Aceasta vine cu un procesor Quad-Core MediaTek la 1.30GHz, cu o memorie internă de 16GB, 1GB RAM și un sistem de operare Android 5.0 Lollipop. Ecranul IPS are o diagonală de 8 inci, deci tableta va fi extrem de ușor de manevrat și va încăpea în orice geantă ai purta-o. Dacă dispozitivul ți-a atras atenția, îl poți cumpăra la un preț foarte bun cu ocazia recentelor reduceri la eMAG AICI.

Reduceri emag - cele mai performante tablete

Reduceri eMAG – Apple iPad Mini 2

Cel mai ieftin iPad pe care veți putea pune mâna în 2016 este un iPad Mini 2 din oferta celor de la eMag. Are doar 7,9 inci, rulează fără probleme cea mai recentă versiune de iOS, iar panoul are o densitate de pixeli cu mult peste media de piață. Rezoluția nativă este de 2048 x 1536. Nu are loc pentru SIM, dar finisajul space grey împreuncă cu conectivitatea WiFi s-ar putea să fie suficiente pentru cei mai mulți utilizatori. Pentru achiziție dați click AICI.

 

Reduceri emag - cele mai performante tablete

 

Citește și: