18 iun. 2016 | 11:12

RCS & RDS te convinge să treci la Digi oferind telefoane gratuite și Internet nelimitat

ACTUALITATE
RCS & RDS te convinge să treci la Digi oferind telefoane gratuite și Internet nelimitat

Cei de la RCS & RDS sunt cunoscuți pentru ofertele bune pe care le au la abonamentele pentu mobil. Cea mai nouă promoție RCS & RDS aduce telefoane gratuite și Internet nelimitat. 

Oferta este disponibilă până la data de 30 iunie și este disponibilă numai celor care nu au deja un abonament la Digi Mobil. Pe site-ul RCS & RDS scrie că ”Digi îți aduce smartphone-uri 4G cu avans redus și chiar gratuite, dacă te abonezi la Digi până la 30 iunie 2016”.

Toate noile abonamente la rețeaua mobilă a RCS & RDS includ 30GB de trafic de date la viteze 4G și internet nelimitat la viteze mai scăzute.

Mai mult, cei care aleg să se porteze la Digi Mobil din alte rețele primesc reducere de 50% la abonamente timp de 4 luni.

Smartphone-urile oferite gratuit de RCS & RDS sunt Allview A5 Easy, Lenovo A2010, Allview M9 Join, E-boda T310, Allview P5 eMagic și Philips S309 Dual.

Telefoanele fac parte din gama low-end, așa că dacă vă gândiți să faceți un abonament la rețeaua mobilă a RCS & RDS, mai degrabă alegeți unul dintre smartphone-urile care pot fi achiziționate cu reducere la avans.

Allview P8 Energy vine la pachet cu o pereche de ochelari de realitate virtuală, iar avansul costă 550 de lei. Restul până la 1099 lei va fi plătit sub formă de rată lunară de 46 de lei. Telefonul este compatibil cu rețeaua 4G a Digi, așa că vă veți putea bucura cu adevărat de oferta RCS & RDS.

Mai multe detalii despre promoția RCS & RDS puteți găsi aici.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximăîn reţeaua 4G. În plus, RCS & RDS le oferă clienţilor săi posibilitatea de a achiziţiona telefoane inteligente cu plata în rate, fără dobândă.