Mikey Haș, primul vlogger român cu un milion de abonați pe YouTube

Mikey Haș, primul vlogger român cu un milion de abonați pe YouTube
13:59 09.11.2016

La scurt timp după ce televiziunea a acuzat vloggerii  că „nu fac nimic”, unul dintre cei care au reacționat rapid a ajuns la un milion de abonați pe YouTube. Este vorba despre Mikey Haș, pe care sigur l-ați urmărit măcar o dată în „Doza de haș”.

Mikey Haș este primul creator independent de conținut din România care ajunge la un milion de abonați pe YouTube. Mikey, pe numele sau Mihai Holhoș, a primit din partea YouTube distincția „Gold Play Button” acordată tuturor creatorilor de conținut care ating acest prag.

Mihai a început să activeze YouTube în martie 2011, când a publicat primul video din seria care l-a făcut cunoscut, Doză de Haș. De atunci, publică în fiecare vineri un video cu durată în jur de 10 minute, axat pe divertisment și umor.

Pe măsură ce i s-a extins popularitate, Mikey și-a extins și gama de conținut, incluzând domeniul nostru preferat: tehnologia (Doza IT, în 2014). Înainte să apară „Doza de IT”, Playtech a avut câteva colaborări cu Mikey, în aceeași zonă. De asemenea, odată cu extinderea, canalul său a început să includă și teme de actualitate sau interviuri cu oameni relevanți (trending topX, în 2016).

În România, distincția „Gold Play Button” a mai fost acordată doar canalelor unor case de discuri sau muzicieni, care publică videoclipurile artiștilor respectivi. Mihai este primul creator independent de conținut din România care primește acest premiu, iar cele mai populare video-uri ale sale au peste un milion de vizualizări.

YouTube acordă creatorilor de conținut trei distincții în funcție de numărul de abonați pe care îi atrag: „Silver Play Button” pentru 100.000 de abonați, „Gold Play Button” pentru 1 milion de abonați, și „Diamond Play Button” pentru 10 milioane de abonați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI