Primul teaser pentru Watch Dogs 2 îți crește tensiunea

Cei care au fost foarte încântați de rețeta jocului Watch Dogs, se pot bucura în sfârșit de un sequel. Tocmai a fost anunțat oficial Watch Dogs 2.

În ultimele săptămâni au existat numeroase speculații legate de un nou joc Watch Dogs. Din motive lesne de înțeles, cei de la Ubisoft au fost destul de discreți în privința titlului, dar tocmai au intrat în linie dreaptă cu promovarea acestui nou capitol al francizei.

Lansat în luna mai 2014, primul Watch Dogs a fost un succes răsunător pentru publisher-ul Ubisoft. În contextul în care vorbeam la momentul respectiv de o proprietate intelectuală complet nouă și nu despre un nou joc Assassin’s Creed, perfomanța a fost cu atât mai remarcabilă. Până la momentul respectiv, nu se mai întâlnise un joc care să nu fie o continuare și care să se vândă în 4 milioane de exemplare în prima săptămână și 9 milioane per ansamblu.

Luând în calcul toate aceste aspecte, Watch Dogs 2 trebuie să fie un joc remarcabil. Ideal ar fi să depășească vânzările înregistrate de primul joc din serie și să ne lase cu gura căscată când vine vorba de poveste, detalii grafice și personaje. Momentan nu se știe dacă va și reuși, dar a început deja să se învârtă aparatul de marketing al Ubisoft.

La scurt timp după ce Ubisoft a confirmat că va prezenta în detaliu elemente de gameplay din Watch Dogs 2 la E3 2016, compania s-a hotărât să publice primul teaser pentru iminentul titlu. Pentru că nu vorbim de un trailer complet, acesta ne înfățișează foarte puține particularități din joc, fiind mai degrabă menit să ne entuziasmeze.

Per ansamblu, noul teaser are impactul menit, dar ar fi foarte bine să așteptați trailerul oficial ce va fi fi publicat pe 8 iunie la ora 18:00 CEST. Tot ce trebuie să știți despre Watch Dogs 2 veți găsi în zilele care urmează Watch Dogs 2.

Alexandru Puiu
07:32 07.06.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video