04 sept. 2014 | 09:30

Watch Dogs Bad Blood: primul DLC aduce zece misiuni noi

ACTUALITATE
Watch Dogs Bad Blood: primul DLC aduce zece misiuni noi

Deşi au trecut câteva luni de la , abia acum cei de la Ubisoft au făcut publice detaliile aferente primului DLC.

watch-dogs-bad-blood dlc

Până la sfârşitul acestei luni, fanii popularului Watch Dogs se vor putea juca aferent acestui joc. Acesta va purta numele de Bad Blood şi va include un set de noi misiuni care îl vor avea în centrul acţiunii pe Raymond Kenney aka T-Bone. Dacă acest nume nu vă spune foarte multe este din cauza faptului că în jocul original Aiden Pearce, un cu totul alt personaj, făcea legea.

În Bad Blood veţi pierde alte câteva ore pentru a încheia cele 10 misiuni noi aferente unei campanii single player suplimentare. În ceea ce priveşte locul în care se va desfăşura acţiunea, o versiune a oraşului Chicago din viitorul apropiat este în continuare gazda evenimentelor. Pentru ca tranziţia către un alt personaj principal să aibă sens, în introducere se va justifica în detaliu cum a ajuns T-Bone atât de relevant.

Citește și: GTA 4 pentru PC încorporează magia Watch Dogs printr-un mod [VIDEO]

Pentru a nu se omite elementele centrale care au făcut Watch Dogs atât de atrăgător, hacking-ul, împuşcăturile şi condusul, în Bad Blood Raymond Kenney va fi asistat de o maşină de jucărie telecomandată încărcată de gadgeturi care vă fac viaţa virtuală mai uşoară. Un alt element nou de gameplay introdus acum constă în camere de supraveghere cu arme ataşate. Acestea pot fi controlate de la distanţă pentru a crea victime fără ca autorul să lase urme.

Cei care au achiziţionat Watch Dogs Season Pass se vor putea juca noul DLC începând cu 23 septembrie, pe când gamerii obişnuiţi vor fi obligaţi să mai aştepte o săptămână.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele