Precomenzile de iPhone 7 ar putea bate recorduri

Precomenzile de iPhone 7 ar putea bate recorduri

iPhone 7 este foarte aproape de lansare, iar precomenzile sunt gata să bată recorduri în materie de unități cumpărate.

Situația din România, unde un număr neașteptat de mare de precomenzi a fost deja înregistrat, nu este un caz izolat. Cele mai noi informații vin din Statele Unite, unde operatorul T-Mobile se află în fața celei mai mari lansări din istoria companiei.

Conform digitaltrends.com, John Legere, CEO-ul companiei T-Mobile afirmă că un adevărat ”fenomen” se petrece din punct de vedere al precomenzilor. În comparație cu lansarea modelului anterior, iPhone 6, lansarea de acum înregistrează de patru ori mai multe precomenzi. Numărul masiv de precomenzi a fost înregistrat în doar patru zile de la oferirea unei astfel de opțiuni pentru clienți.

Se pare că există și o preferință clară în ceea ce privește design-ul telefonului ales. Majoritatea cumpărătorilor au optat pentru varianta neagra a noului iPhone 7. O adiție interesantă la gama de culori disponibile pentru smartphone este varianta Jet Black. Aceasta este disponibilă pentru modelele de iPhone 7 ce au o capacitate de cel puțin 128 GB spațiu de stocare.

Un dezavantaj când vine vorba de opțiunea de culoare Jet Black este că telefoanele în această variantă vor fi livrate cu un mic decalaj față de celelalte modele. De asemenea, Apple recomandă în mod special folosirea unei huse de protecție pentru a proteja modelul Jet Black de iPhone 7.

Pentru unii, stabilirea unui record în materie de pre-comenzi pentru iPhone 7 vine ca o surpriză. Asta deoarece în mediul online și nu numai au fost stârnite controverse cu privire la decizia Apple de a renunța la jack-ul clasic de 3.5mm pentru căști, în favoarea portului Lightning.

Autor: George Stanciu

Citește și: