Posesorii de iPhone 7 se plâng de foșnete ciudate

După scandalul de proporții care a învăluit lansarea Galaxy Note 7, se pare că și noii posesori de iPhone 7 au probleme cu aparatele, deși nu sunt la fel de grave.

În contextul în care investești o sumă foarte apropiată de 1000 de euro într-un telefon, te aștepți ca respectivul dispozitiv să fie perfect. Acesta ar trebui să vină la pachet cu o experiență de utilizare imbatabilă și un design care să trezească invidia trecătorilor. Deși iPhone 7 se încadrează de minune în partea a doua a afirmației anterioare, un număr semnificativ de posesorii au început să se plângă de zgomote ciudate ieșind din noile smartphone-uri Apple.

Tot mai multe publicații online au sesizat cazuri în care, atunci când este folosit mai intens, un iPhone scoate sunete ciudate. Este vorba de un foșnet sau un hâșâit care devine evident mai ales după sesiuni de gaming sau benchmark-uri. Merită reținut că toți cei care s-au plâns de astfel de simptome, nu au întâmpinat alte probleme de performanță, iar telefoane continuă să funcționeze în aceleași condiții, chiar și cu respectivul foșnet. Ideal ar fi fost să nu se audă nimic, dar mai grav este că nu se cunosc motivele din spatele acestor simptome. Mulți sunt de părere că ar putea fi vorba de interferențe electromagnetice ce se aud prin difuzoarele iPhone 7. O declarație oficială nu a fost făcută pe marginea acestui subiect.

Nu toți posesorii de iPhone 7 sunt afectați. Cei de la Engadget, de exemplu, au rulat câteva benchmark-uri pe dispozitivul lor de test, inclusiv 3DMark Ice Storm Extreme și nu s-a auzit nici un foșnet. În orice caz, cei care au sunt la Apple cu problema descrisă mai sus, au fost invitați să se deplaseze la cel mai apropiat reprezentant Apple pentru a-și schimba telefon. Din păcate, dacă sunteți afectați, s-ar putea să dureze câteva zile până primiți un nou exemplar, deoarece stocurile sunt destul de limitate.

Alexandru Puiu
07:18 19.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video