Outer Rim – noi detalii despre primul expansion Star Wars Battlefront

Fanii universului Star Wars reprodus în Battlefront așteaptă cu interes lansarea Outer Rim – primul expansion pack pentru popularul joc video.

Nu mai aveți foarte mult de așteptat până când veți putea pune mâna pe Outer Rim, primul DLC pentru Star Wars Battlefront și unul care v-a deschide ușile către noi scenarii de gaming. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, puteți viziona trailer-ul de mai sus ce a fost făcut public în acest weekend.

Printre funcțiile noi ce vor fi introduse în Outer Rim se pare că va fi prezent și un mod spectator, ce va fi disponibil în mod gratuit tuturor jucătorilor. Această informație a fost introdusă prima oară într-un comunicat de presă remis săptămâna trecută mai multor publicații. Tot în Outer Rim vă veți putea juca cu mai mulți eroi noi, precum Greedo, Rodian, Sullustan Nien Numb și alții. Noi hărți în care să vă dominați adversarii vor fi de asemenea introduse, palatul lui Jabba the Hutt, șlepul său și lumea lui Nunb. Dacă arsenalul de arme nu vă era suficient în versiunea originală de Battlefront, în Outer Rim veți avea acces la un număr sporit de unelte prin intermediul cărora să vă învingeți inamicii.

În total vor fi lansate patru expansion-pack-uri pentru Star Wars Battlefront, iar Outer Rim este primul din această serie. Posesorii de Season Pass, care au investit 50 de dolari în plus în Battlefron vor avea acces la toate cele patru DLC-uri fără a mai cheltui vreun ban în plus. Modul spectator va fi introdus gratuit tuturor posesorilor de Star Wars Battlefront printr-un patch marți, 22 martie. Tot atunci va fi lansat și DLC-ul Outer Rim pentru 9,99 dolari.

Indiferent dacă aveți deja jocul Star Wars Battlefront sau nu, trailerul de mai sus merită vizionat.

Alexandru Puiu
11:42 21.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video