Cel mai scump unboxing la OnePlus 3T îți crește tensiunea

OnePlus 3T este cel mai recent vârf de gamă al chinezilor și unul care are mari șanse să fie un succes răsunător pe acest final de an, dacă producătorul reușește să fie suficient de rapid în a-l produce.

Până de curând, OnePlus își făcuse un obicei din a lansa unul sau două smartphone-uri pe an, adresate de cele mai multe ori unor segmente de piață diferite. Această politică se reflecta într-un telefon de top și unul semnificativ mai accesibil. În urmă cu câteva săptămâni însă, chinezii au lansat un al doilea terminal de top în aproximativ 6 luni.

Rezultatul nu este neapărat un gadget revoluționar, dar vorbim totuși de un nou smartphone high end care are toate șansele să impresioneze publicul larg. Cu un upgrade semnificativ de performanță adus OnePlus 3, noul OnePlus 3T a beneficiat deja de un val de review-uri pozitive de la majoritatea publicațiilor online care au reușit să pună mâna pe el.

În orice caz, pentru succesul unui astfel de aparat este nevoie și de o campanie de marketing agresivă și originală. Ca o componentă a acestei campanii, OnePlus a decis să lanseze clipul de unboxing pe care îl puteți vedea în întregime mai sus. Aceasta se desfășoară în interiorul unui avion de vânătoare și trebuie să admitem că este unul dintre cele mai originale unboxing-uri pe care le-am văzut până în prezent.

Ca și comparație, cei de la T-Mobile s-au mai aruncat la niște unboxing-uri ciudate, unele dintre ele desfășurate chiar și în apă, dar nimeni nu a ajuns până la această oră într-un avion de vânătoare cu același scop.

Vizavi de telefonul efectiv, OnePlus 3T are câteva trăsături exterioare comune cu OnePlus 3, dar se diferențiază prin câteva particularități esențiale. În primul rând, partea de procesare este asigurată de Snapdragon 821, în loc de Snapdragon 820 de la Qualcomm. Până când vom vedea primele telefoane cu Snapdragon 835, acesta este cel mai rapid SoC pentru mobile.

Alexandru Puiu
07:33 28.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video