Once: aplicația care îți găsește partenerul în funcție de bătăile inimii

Once: aplicația care îți găsește partenerul în funcție de bătăile inimii

Nu știm dacă există vreun indiciu mai clar decât accelerarea bătăilor inimii pentru a afla dacă suntem sau nu atrași de cineva. O nouă aplicație de dating are în vedere întocmai acest lucru.

Se numește „Once” și face exact ce crezi că face: te ajută să îți găsești un potențial partener în funcție de efectul pe care acesta îl are asupra inimii tale. La propriu.

Once se conectează la Fitbit sau la un dispozitiv Android Wear și îți monitorizează pulsul în timp ce te uiți pe profilul cuiva. Îți arată felul în care acesta se modifică în timp real, dar se pare că îl vei putea împărtăși cu potențialul partener, în versiunea oficială a aplicației.

De asemenea, poate cea mai interesantă funcție e că Once trimite notificări către doi utilizatori, atunci când inimile lor au bătăi accelerate în timp ce se uită unul la profilul celuilalt. În plus, o altă partea bună e că Once îți arată doar câte un potențial partener pe zi. Scopul este, potrivit Business Insider, de a încetini puțin procesul datingului și de a-l face mai puțin superficial, în limitele posibilităților.

Nu va fi ca pe Tinder, unde poți avea compatibilități cu zeci de oameni în fiecare zi, fără să existe un criteriu de selecție demn de luat în seamă. Once este valabil, deocamdată, doar în Europa, dar deja are 600.000 de utilizatori activi, potrivit TechCrunch.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: