Oferte eMAG: reduceri la produse care îți îmbunătățesc toată casa

Oferte eMAG: reduceri la produse care îți îmbunătățesc toată casa

Noile oferte eMAG, din campania eMAGia Sărbătorilor, continuă, iar astăzi ai parte de reduceri la produse ideale pentru întreaga casă.

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar eMAG știe asta, astfel că retailerul a pregătit o nouă rundă de reduceri ce vor să cumpere cadouri pentru cei dragi, sau pentru cei ce vor să își facă un upgrade acasă. Astăzi avem pregătite trei oferte ideale pentru casă, dar dacă vrei să consulți și restul ofertei, o poți face aici.

Oferte eMAG: Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE

Pe principiul ”fă-ți iarna car și vara sanie”; ai parte de un aparat de aer condiționat Samsung cu discount masiv în cadrul acestor reduceri eMAG. Acesta are o capacitate de răcire de 9000 BTU și este încadrat în clasa energetică A++, având un consum 0 atunci când nu este activ. Aparatul de aer condiționat vine cu un filtru de aer Neo Triple Filter și oferă mai multe funcții, cum ar fi cea de auto-restart, cea de dezumidificare sau de încălzire. Momentan, aparatul de are condiționat Samsung AR09KSFHBWKNZE are un discount de 30% și este disponibil la prețul de 1699 de lei, putând fi cumpărat de aici.

Oferte eMAG: Monitor LED MVA Philips 23.6″

Dacă ai de gând să faci un upgrade monitorului de la calculator, atunci poți profita de aceste oferte eMAG pentru a cumpăra un monitor eu ecran mare și cu un preț bun. Acest monitor Philips vine cu o diagonală a ecranului de 23,6 inci și are un panou LED, de rezoluție Full HD. Unghiurile de vizualizare de 178/178 de grade, dar și contrastul dinamic de 10.000.000:1 fac din acest monitor o alegere perfectă. În prezent, acesta are un discount de 35% față de prețul original și îl puteți cumpăra de aici pentru 449 de lei.

Oferte eMAG: Combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU

Combina frigorifică Sharp SJ-B1297E0WEU este încadrată în clasa de eficiență energetică A+ și are sisteme de răcire No Frost, atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Cu un volum total de 297 de litri, dintre care 72 de litri ai congelatorului, combina frigorifică de la Sharp este ideală, dacă a venit timpul pentru un upgrade. Frigiderul are trei rafturi și sistem de dezghețare automat, iar congelatorul vine dotat cu trei compartimente. În prezent, combina frigorifică de la Sharp are prețul de 1349 de lei și poate fi cumpărată de aici, având un discount de 40%.

Articol scris de
George Stanciu
Comentarii
15:03 / 09.12.2016