Oferte eMAG: reduceri la laptopuri de gaming

Oferte eMAG: reduceri la laptopuri de gaming

În acest articol vom include câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte eMAG pentru laptopuri de gaming.

Când vine vorba de gaming, desktop-urile au s-au situat întotdeauna deasupra laptopurilor, oferind în mod clar o experiență superioară. Însă unii dintre noi călătoresc foarte mult și, în condițiile în care vor să se joace în continuare titlurile preferate, au nevoie de un dispozitiv care să combină portabilitatea cu performanța.

În mod natural, cea mai bună soluție este un laptop de gaming. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care îți alegi un laptop, poți accesa acest articol. Trecând peste asta, să vedem câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte eMAG la laptopuri de gaming.

Oferte eMAG – Lenovo IdeaPad 700-15ISK

Lenovo IdeaPad 700-15ISK este cel mai accesibil dispozitiv din lista noastră, însă beneficiază de un raport calitate foarte bun. În condițiile în care unele laptopuri mai scumpe include ecran HD, acesta beneficiază de un display Full HD. Mai mult decât atât, lista de specificații include un procesor Intel Core i5-6300HQ, tactat la 2,30GHz, 8GB RAM, 1TB pentru stocarea datelor personale și o placă video Nvidia GeForce GTX 950M de 4GB. Nu vine la pachet cu un sistem de operare și poate fi găsit alături de alte oferte eMAG AICI.

eMAGIA Sărbătorilor – Dell Inspiron 7559

Un al laptop pe care eMAG îl oferă la reducere este Dell Inspiron 7559. Având în vedere prețul, este una dintre cele mai bune oferte eMAG din această perioadă. Din punct de vedere al specificațiilor, utilizatorii se vor putea baza pe un procesor Intel Core i5-6300HQ, din generația Skylake, cu o frecvență de 2,30GHz, un ecran cu o diagonală de 15,6 inci, care poate afișa imagini la rezoluție Full HD, 8GB RAM, un hard-drive de 1TB și alți 8GB SSHD. Desigur, laptopul include și o placă video dedicată. În cazul de față, este vorba despre un model GeForce GTX 960M de 4GB. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Ubuntu Linux 14.04 SP1 preinstalat și se găsește la reducere AICI.

Reduceri eMAG – Asus ROG GL552V

Laptopurile Asus ROG nu sunt cele mai accesibile de pe piață, însă oferă performanțe de invidiat în timpul activităților de gaming. Modelul GL552, de exemplu, ascunde în ineriorul său un impresionant procesor Intel Core i7-6700HQ, de 2.60GHz, care funcționează alături de 8GB RAM, iar pentru stocare, utilizatorii vor avea acces la nu mai puțin de 1TB. Placa video dedicată este un model Nvidia GeForce GTX 960M de 4GB. Nu vine cu un sistem de operare preinstalat, însă se numără printre cele mai atrăgătoare oferte eMAG la laptopuri de gaming. Îl găsiți la reducere AICI.

Bogdan Cristea
Articol scris de
Bogdan Cristea
Comentarii
Bogdan Cristea
18:05 / 12.12.2016