Numai aspiratoare inteligente nu a creat Xiaomi până acum

Numai aspiratoare inteligente nu a creat Xiaomi până acum

Roomba a acaparat piața aspiratoarelor autonome, dar Xiaomi vine rapid din urmă cu un singur model ieftin și bun.

Xiaomi este un brand asiatic căruia i-au trebuit doar câțiva ani pentru a deveni relevant în mai multe colțuri ale lumii printr-o serie de produse atrăgătoare cu un raport preț-performanță foarte bun. După aceea, a urmat extinderea către noi categorii de produse, precum scootere electrice, laptopuri precum Xiaomi Air 13 și brățări inteligente. Aspiratoarele autonome inteligente par mai degrabă un hobby pentru Xiaomi, dar dacă se va vinde suficient de bine, Roomba ar putea avea suficient de multe motive pentru îngrijorare.

Deoarece împărtășește câteva trăsături de design și funcționalitate cu cel mai performant Roomba, merită să aveți în vedere și câteva plusuri importante pentru Mi Robot Vacuum. În primul rând, are o putere de aspirare de 1800 Pa, în comparație cu 1670 Pa specifici unui Roomba. Ca și construcție, dedsubt ascunde două perii circulare ce adună și expediază mizeria către o perie centrală. În funcție de gravitatea mizeriei din casă și de tipul suprafeței cu care interacționează, fără nici un fel de intervenție din partea utilizatorului, Mi Robot se înalță sau se coboară pentru a face o priză mai bună cu podeaua pe care operează.

În rest, roboțelul din imagine se mișcă singur, iar aceasta este cea mai importantă particularitate a sa. Cu două roți principale de cauciuc și o a treia pentru direcționarea efortului, nu va trebui să-i țineți lumânarea pentru a vă asigura că-și termină treaba în timp util. O serie de senzori radar, în combinație cu senzori de coliziune, margine și cădere, sunt în permanență activi pentru a nu vă strica mobila printr-o lovitură puternică sau pentru a nu cădea de pe scări. Acumulatorul de 5200 mAh ar trebui să fie suficient pentru o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați ce va fi curățată în aproximativ 2,5 ore.

Cu un preț de aproximativ 250 de dolari pentru acest aspirator robotic, când Roomba costă 900 de dolari, singurul lucru la care trebuie să sperați este ca Xiaomi să vândă Mi Robot în afara Chinei.

xiaomi Mi Robot Vacuum

Citește și:
Sursa: Ubergizmo