Noul trailer al Mafia 3 te va face și mai nerăbdător să ai jocul

Noul trailer al Mafia 3 te va face și mai nerăbdător să ai jocul

Mafia 3 a cucerit publicul încă de la primul trailer, iar un număr copleșitor de fani și-au enunțat dorința de a-l precomanda. În cazul în care mai aveau nevoie de un motiv în plus, a fost lansat trailerul de mai sus.

Practic, dacă faci acum o precomandă pentru Mafia 3, primești trei mașini exclusive și arme pe măsură, prezentate în video-ul de mai sus. Este vorba despre un Lassiter Leopard, un Smith Morray MX100 și de un Berkeley Stallion. Cât despre arme, poți să ai un Trench Submachine, un Camo Sniper și un Gator Shotgun.

Acțiunea jocului are loc în anul 1968, iar povestea îl urmărește pe Lincoln Clay, un orfan birasial și veteran al războiului din Vietnam. Fiind orfan, el caută constant o familie, până când se alătura armatei și pleacă în războiul din Vietnam. După război, el se întoarce în New Bordeaux (o versiune ficțională a orașului New Orleans) și se alătură grupului „Mafia Neagră”. După ce supraviețuiește unei tentative de omor organizată de mafia italiană, Clay își formează propria organizație criminală și începe să se răzbune. Clay este ajutat de trei aliați, Cassandra, Burke și Vito Scaletta.

În timp ce o mare parte dintre fanii jocurilor de tip open world se delectau cu diverse versiuni de Grand Theft Auto, o altă categorie de jucători optau pentru povestea și mașinile din Mafia. Din păcate, în timp ce un nou GTA a apărut la fiecare câțiva ani, fanii Mafia au avut foarte mult de așteptat lansarea unei noi iterații. Partea bună este că așteptarea aproape a luat sfârșit.

Dacă nu cumva vom mai avea parte de amânări, pe data de 7 octombrie, în mai puțin de 6 luni, posesorii de Xbox One, PlayStation 4 sau PC vor putea pune mâna pe Mafia 3. Până la această oră, feedbackul fanilor referitor la joc, atât pe Twitter, cât și YouTube, a fost pozitiv. Sperăm ca nici jocul efectiv să nu dezamăgească așteptările fanilor, având în vedere că au trecut aproape cinci ani de la lansarea Mafia 2, o perioadă de timp suficientă pentru finisarea unui titlu de succes.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: