03 iun. 2016 | 07:31

Noul expansion pentru GTA V Online duce povestea mai departe

VIDEO
Noul expansion pentru GTA V Online duce povestea mai departe


La aproape trei ani de la lansare, Grand Theft Auto refuză să moară, iar o mare parte din popularitatea jocului are legătură cu actualizările constante aduse GTA V Online.

Există foarte multe motive să fiți încântați de Grand Theft Auto V. Jocul lansat în toamna lui 2013 oferă foarte multă libertate jucătorilor într-o lume virtuală ce pare surprinzător de bine pusă la punct. Mai mult decât atât, merită însă să investiți bani în acest joc pentru componenta sa online. Aceasta din urmă este în principal responsabilă pentru abilitatea titlului de rămâne în topul celor mai vândute jocuri timp de trei ani la rând.

În cazul în care nu exista suficient de multe conținut nou în GTA V, pe data de 7 iunie veți avea un motiv în plus să pierdeți câteva ore în mediul virtual datorită lansării celui mai nou expansion pack. Acesta va purta numele de Further Adventures in Finance and Felony și va include un amalgam de conținut nou ce trebuie experimentat la persoana întâi.

GTA V Online a materializat încă de la început visul celor care vroiau să-și construiască un imperiu din a fi gangsteri, iar acest expansion va deschide și mai multe porți în aceeași direcție. În definitiv, Aventuri și mai departe în finanțe și crime trimite mesajul potrivit pentru a vă ajuta să știți la ce să vă așteptați. În funcție de timpul pe care veți reuși să-l dedicați noului update, veți putea realiza un imperiu financiar doar din contrabandă de mărfuri ilegale, sabotare a concurenței și alte activități mafiote.

În cazul în care nu sunteți entuziasmați de perspectiva deschiderii unei afaceri criminale profitabile, Further Adventures in Finance and Felony se va reflecta în mașini noi, armament mai divers și acces la clădiri mai atrăgătoare. În plus, veți putea să vă cumpărați un avion C-130 cargo sau un Learjet, pentru momentele în care vreți să vă deplasați mai rapid dintr-un colț în altul al orașului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele