Allview P7 Pro: noul telefon al brașovenilor a fost lansat

Allview P7 Pro: noul telefon al brașovenilor a fost lansat

Allview lansează astăzi smartphone-ul P7 PRO, la fel de accesibil ca preț precum modelele precedente.

P7 PRO e un telefon slim, care are 2GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16 GB poate fi extinsă cu un card microSD până la 128 GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android 6.0 Marshmallow. De asemenea, oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

Display-ul IPS HD de cinci inci al Allview P7 Pro este realizat prin tehnologia On-Cell și este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass. Pasionații de poze au la dispoziție o cameră principală de opt megapixeli cu Autofocus și funcțiile ingenioase Image PRO, care se adaptează fiecărui cadru: Mod profesionist, Panorama, GIF, Time Lapse, Recunoaștere Text și nu numai. Camera frontală de cinci megapixeli a Allview P7 PRO dispune de Screen Flash, o opțiune care ar permite realizarea de selfie-uri clare și luminoase pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută. Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de pe 20 septembrie 2016. Prețul este rezonabil, de 699 de lei, iar livrările vor începe din 14 octombrie.

În prezent, Allview este cel mai cunoscut brand românesc pe piața de smartphone-uri și tablete. Acum doi ani, era publicat acest articol, care sintetizează mai multe păreri despre evoluția Allview în domeniu. Cele mai noi telefone lansate de companie ne dau de înțeles că există o dorință puternică de evoluție, și rămâne de văzut dacă P7 PRO o va onora.

Etichete: