Acest jucător reușește trucuri impresionante în GTA V cu un scooter

Acest jucător reușește trucuri impresionante în GTA V cu un scooter

UN nou material video ne demonstrează ce trucuri poți realiza în GTA V cu un simplu scooter.

Fără îndoială, Grand Theft Auto V este unul dintre cele mai reușite jocuri ale seriei, grație gameplay-ului de excepție, poveștii extrem de interesante și misiunilor variate. Nu trebuie să uităm, desigur, nici de modul GTA Online, care vă permite să aveți parte de o experiență și mai plăcută, alături de mii de jucători din toată lumea.

Însă unii jucători au ales să încerce alte lucruri interesante, creând hărți speciale în care își pot testa abilitățile de piloți. Canalul de YouTube EvolveStunting, de exemplu, a publicat de curând un material video în care îl putem vedea pe Dark Stunter demonstrându-ne ce poți face cu o Vespa. Pe o hartă specială, acesta folosește vehiculul pentru a sări peste diverse obstacole și pentru a parcurge un traseu extrem de dificil. Întregul material video este disponibil mai sus.

Grand Theft Auto V a fost lansat în 2013 pe consolele din veche generație și doi ani mai târziu pe PC și pe consolele din generația actuală, iar succesul financiar a fost incontestabil: 60 milioane de exemplare au fost livrate până în ziua de azi.

GTA V a inclus o hartă uriașă, însă succesorul acestuia, ar putea beneficia de una mult mai mare. Potrivit zvonurilor, GTA 6 nu va fi în SUA, iar indiciile anterioare sugerează că acțiunea ar putea fi plasată în Londra, iar jocul este proiectat astfel încât harta să fie de două ori mai mare decât actualele Los Santos și Blaine County. În plus, se pare că va fi permisă teleportarea și că vor fi incluse mai multe misiuni care implică zbor. Desigur, jocul vine și cu o varietate mai mare de arme. Rockstar Games ar putea lansa jocul și cu suportul pentru realitate virtuală, potrivit Yibada. Însă, cel mai probabil, vom mai avea de așteptat doi sau trei ani de zile până la lansarea acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: