Noile Samsung Galaxy J5 și J7 vin cu carcasă metalică și specificații decente

Noile Samsung Galaxy J5 și J7 vin cu carcasă metalică și specificații decente

Sunt șanse infime să fiți în pană de opțiuni când vine vorba de achiziția unui smartphone, dar Samsung vă pregătește noile Galaxy J5 și Galaxy J7.

Pentru prima oară, am auzit de Galaxy J5 și Galaxy J7 în 2015. Acestea au fost lansate ca două terminale mainstream cu un aspect atrăgător și performanțe decente. Pentru că au ajuns pe piață în perioada martie – aprilie și pentru că Samsung și-a făcut un obicei din a continua seriile sale de telefoane în fiecare an, ar trebui ca în viitorul apropiat să avem parte de lansarea Galaxy J5 (2016) și Galaxy J7 (2016), dacă nu cumva vor avea niște denumiri mai inspirate.

Primele indicii pe marginea acestui subiect au apărut în luna ianuarie a acestui an, când niște rezultate de benchmark pentru Galaxy J5 au apărut pe o pagină de GFXBench. Zilele trecute, imagini cu Galaxy J5 și J7 au trecut pe la TENAA, autoritatea de certificare a gadgeturilor ce se comercializează în China. Ca urmare, în următoarele săptămâni ar trebui să fie lansate oficial versiuni actualizate de respectivelor telefoane.

Pe lângă carcasa metalică a ambelor aparate, confirmată prin intermediul imaginilor de pe website-ul autorităților chineze, suntem destuli de siguri și când vine vorba de configurația lor hardware. J5 va fi cel mai mic dintre cele două, realizat în jurul unui display HD 720p de 5,2 inci, în timp ce diagonala va sări până la 5,5 inci Full HD 1080p pentru J7.

Galaxy J5 va găzdui la interior un procesor quad core tactat la 1,2 GHz cu 2GB RAM, o memorie internă de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. În ceea ce privește imimnentul Galaxy J7, acesta va fi disponibil în două variate de procesare, cu un Exynos 7870, 3GB RAM și un spațiu de stocare de 16GB. Cele două camere în acest caz particular sunt de 13, respectiv 5 megapixeli. Nu lipsește conectivitatea 4G în nici unul dintre cazuri, iar bateria de 3300 mAh ar trebui să vă țină departe de priză cel puțin o zi.

Samsung-Galaxy-j5 J7-2016

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: