07 sept. 2016 | 19:48

Nici casele de pariuri nu au încredere în iPhone 7

ACTUALITATE
Nici casele de pariuri nu au încredere în iPhone 7

Casele de pariuri nu sunt de părere că iPhone 7 va fi la fel de popular precum iPhone 6 în primele ore.

Lansarea iPhone 7 este cel mai important eveniment al Apple de anul acesta. Toți pasionații de tehnologie așteaptă iPhone 7 cu sufletul la gură, fie că vorbim despre fanii Android (care sunt curioși dacă noul smartphone cu iOS poate concura cu cele cu sistemul de operare Google), sau de fanii Apple (care vor să afle dacă merită să facă un upgrade sau dacă trebuie să mai aștepte un an pentru a-și schimba telefoanele).

Cu toate acestea, însă, există unii care sunt de părere că iPhone 7 nu se va ridica la nivelul de popularitate al predecesorului său. Casa de pariuri Betway, de exemplu, le oferă deja clienților posibilitatea să parieze pe faptul că iPhone 7 nu se va vinde la fel de bine precum iPhone 6 în primele ore. Cei care aleg să mizeze pe acest lucru se pare că pot beneficia de o cotă de 1/7. Mai exact, oricine pariază 7 lire are șansa de a câștiga o liră. În România, asta ar fi echivalentul unei cote de aproximativ 1.14.

”Peste patru milioane de dispozitive iPhone 6 [și 6 Plus] au fost vândute în primele 24 de ore după lansare, în anul 2014, dar lucrurile nu stau la fel de bine în ceea ce privește noua generație. Deși Apple încă are foarte mulți fani, livrările de produse au stagnat la începutul anului 2016 și nu s-a vorbit foarte mult despre următoarea lor lansare”, a declarat un angajat Betway.

Spusele acestuia par a fi confirmate și de informațiile venite din China. Din câte se pare, cetățenii din cea mai populată țară din lume nu sunt foarte interesați de lansarea iPhone 7. În ceea ce privește numărul de postări de pe site-ul Sina Weibo, iPhone 7 se pare că a fost mult mai puțin popular decât iPhone 6. De fapt, terminalul lansat în 2014 de Apple ar fi atras de 15 ori mai multe comentarii pe platforma de micro-blogging din China. Vă așteptăm alături de noi, miercuri, de la ora 19.50, pentru live text și live video pe Facebook