Microsoft Stream este o alternativă la YouTube pentru medii business

Microsoft Stream este o alternativă la YouTube pentru medii business

În cazul în care erați în căutarea unui serviciu de streaming pentru promovarea unor clipuri de business, noul Microsoft Stream s-ar putea să fie soluția perfectă.

De-a lungul anilor, cei de la Microsoft, ca și cei de la Google, și-au încercat norocul cu o varietate foarte mare de servicii online. Nu foarte multe dintre ele au rezistat testului trecerii timpului, dar asta nu înseamnă că giganți din tech trebuie să se descurajeze. Cea mai recentă tentativă de serviciu care s-ar putea sau nu să fie un succes poartă numele de Microsoft Stream și are destul de multe în comun cu YouTube, exceptând publicul țintă. Aparent, acest nou portal online este dedicat aproape exclusiv clienților business care vor să-și promoveze afacerea mai mică sau mai mare.

Începând de astăzi, cei de la Microsoft au lansat noul serviciu de streaming Microsoft Stream, deși este clasificat ca aflându-se în preview, motiv pentru care este și gratuit. În momentul în care va ieși din beta, vom afla probabil și prețul unui abonament. Până atunci însă, orice posesor al unei adrese de email de business, poate urca, partaja și defini clipuri video prin tag-uri pe noua platformă.

Conform descrierii oficiale, Microsoft Stream este cel mai recent produs care face parte din abordarea clienților business de către companie prin înlăturarea piedicilor, încurajarea inovației și împuternicirea clienților și organizațiilor. În teorie, pe termen lung, ar trebui să fiți tentați să folosiți Stream pentru o promovare mult mai facilă a unor companii, servicii și produse către un public mai restrâns sau mai larg, în funcție de nevoie.

În același timp, Microsoft Stream este descris ca fiind un YouTube pentru afaceri, prin intermediul căruia, membrii unei organizații pot urca și partaja mai ușor clipuri pentru uz intern sau extern. Fără să se gândească la limite de spațiu sau la implementarea unor funcții avansate de securitate, angajații ar trebui să poată comunica și colabora mai ușor prin clipuri video. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, creați-vă un cont în câteva secunde folosind această adresă. Cum era de așteptat, conținutul de pe Stream poate fi accesat de pe orice dispozitiv sau platformă.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo