Messenger va avea o nouă funcţie şi chiar pare utilă

Messenger va avea o nouă funcţie şi chiar pare utilă

Facebook a dezvoltat o nouă latură a Messenger-ului: ne vom putea conecta cu ceilalţi prin aplicaţie fără să îi adăugăm, de fapt, în lista de prieteni de pe Facebook.

Vom putea, deci, să ne conectăm şi să vorbim cu oricine vrem pe Messenger fără ca ei să fie în lista noastră de prieteni de pe Facebook. Nu e nevoie să îi şi adăugăm în lista de prieteni pentru a vorbi cu ei, deşi îi putem adăuga în lista personală de contacte. Toate acestea se întâmplă, totuşi, într-un format diferit al Messenger-ului, relatează The Next Web.

Facebook deja ne permite asta, dar după introducerea funcției, lucrurile vor căpăta altă formă.

Acum, când non-prietenii îţi scriu, primești, în primă instanţă, o cerere de adăugare a non-prietenului în lista ta de contacte personale (adică vei fi întrebat dacă vei vrea să îi ai numărul de telefon şi alte informaţii personale în agenda ta cu contacte). 

Dacă nu accepţi acea cerere de adăugare la contacte, atunci mesajele pe care ţi le va scrie non-prietenul se vor duce în căsuţa pentru “Cereri de mesaje”. Dacă o accepţi, atunci mesajele vor intra împreună cu cele ale prietenilor (în “Mesajele recente”), deşi el încă nu îţi va fi unul dintre prietenii de pe lista de prieteni a profilului tău de Facebook.

După ce se va implementa această nouă funcţie, pur și simplu îţi adaugi non-prietenii în agenda de contacte Messenger, fără să mai trebuiască să fiţi prieteni şi pe rețeaua socială.

Autor: Adrian Naftan

Etichete: