Mark Zuckerberg va organiza prima conferință live pe Facebook

Mark Zuckerberg va organiza prima conferință live pe Facebook

În cazul în care nu ați înțeles foarte bine utilitatea și performanța din spatele Facebook Live, Mark Zuckerberg va organiza prima sa sesiune live de întrebări și răspunsuri prin intermediul platformei.

Au existat numeroase dezbateri în privința utilității Facebook Live și mai ales în legătură cu interesul pe care va reuși să-l mențină pe termen lung această funcție de broadcasting în direct pe rețeaua socială. În teorie, vom afla răspunsul la toate întrebările pe marginea acestui subiect în doar câteva zile, când Mark Zuckerberg va fi live pe Facebook pentru a răspunde la cât mai multe întrebări de la utilizatori.

Data de 14 iunie este ziua magică în care, pentru prima oară, fondatorul Facebook va fi părtaș la o sesiune Q&A pe rețeaua socială pe care a creat-o. Astfel de sesiuni de întrebări și răspunsuri au loc deseori online cu diverse persoanlități, dar în trecut, aproape de fiecare dată, s-au desfășurat pe Reddit. Aceasta va fi o premieră și va avea loc prin intermediul platformei Facebook Live.

Dialogul cu comunitatea va avea loc la 21:30 – ora locală a României și se anunță a afi unul foarte interesant. Acesta vine la doar câteva zile după ce, tot prin intermediul Facebook Live, Mark Zuckerberg a interacționat cu un grup de astronauți aflați în spațiu. Pe lângă faptul că sesiunea de streaming live de pe 14 iunie va include niște informații legate de viitorul rețelei sociale, va fi interesant de văzut în ce condiții se va desfășura streamingul. Nu de alta, dar aceasta s-ar putea să fie una dintre cele mai populare sesiuni Facebook Live găzduite vreodată pe platformă.

În ceea ce privește întrebările care își vor găsi răspunsuri la sesiunea de Q&A, acestea au început deja să fie postate sub formă de comentarii la clipul care anunță evenimentul. Cu un pic de noroc, în cazul în care aveți o întrebare foarte interesantă în vedere, răspunsul s-ar putea să vină chiar din gura lui Zuckerberg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Engadget