Lupta împotriva Death Star ajunge în Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront s-a lansat ca în aceeași perioadă cu episodul 7 al filmului omonim, deși EA Games continuă să lanseze actualizări pentru respectivul titlu.

Star Wars este una dintre cele mai reprezentative francize din toate timpurile. În același timp, este o mină de aur pentru prorietarii licenței, Disney și pentru cei care au beneficiat de dreptul de a fi creat jocuri pe marginea aceluiași subiect. Un singur joc nu este însă suficient, mai ales dacă nu beneficiază de actualizări la intervale regulate de timp. Modul în care a fost realizat Star Wars Battlefront, se pare că permite totuși lansarea de misiuni noi, pe lângă multiple hărți de multiplayer și armamente noi, prin DLC-uri.

Cel mai recent DLC pentru Star Wars Battlefront va fi lansat în doar câteva zile, pe 20 septembrie. După cum se poate vedea și în trailerul de mai sus, acesta va include pentru prima oară o interacțiune agresivă cu faimoasa navă Death Star. Contra cost, această actualizare adusă jocului s-ar putea să inorporeze tot ce v-ați dorit să experimentați la persoana întâi în faimosul univers.

La capitolul premiere incluse în iminentul DLC, intitulat simplu Death Star, intră posibilitatea unei lupte cu un Star Destroyer. De asemenea, pe jos, veți putea ataca nava Death Star, în timp ce aceasta este în ultimele etape de construire sau finisare. Per componente, DLC-ul este format din trei secțiuni: bătălii spațiale, lupte cu lasare desfășurate în interiorul Death Star și lupte la sol, prin tranșee cu aceeași finalitate – distrugerea nevei fatidice. Ca eroi noi, jocul îl va aduce în centrul atenției pe Chewbacca și pe vânătorul de recompense Bossk. Câteva arme noi nu vor lipsi din joc, Star Cards, un nou mod de joc și cinci hărți multiplayer adiționale.

Death Star este cel de al treilea DLC important pentru Battlefront și se pare că adresează majoritatea reproșurilor fanilor vizavi de joc. Practic, remediază lipsa de diversitate in-game.

18:22 19.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video