LG G5 și Galaxy S7 sunt la vânzare online neoficial

LG G5 și Galaxy S7 sunt la vânzare online neoficial

Se pare că se întâmplă ceva ciudat în Dubai, având în vedere că, doar în acea țară, LG G5 și Galaxy S7 sunt la vânzare online.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a noilor LG G5 și Galaxy S7 de pe 21 februarie. În respectivul context, cu o zi înainte de începerea MWC 2016, vom afla toate detaliile despre noile terminale.

În mod inexplicabil, cu toate că cei de la Samsung și LG nu au început comercializarea în mod oficial a noilor telefoane, prin intermediul câtorva anunțuri pe un site din Dubai, similar cu OLX, puteți achiziționa un LG G5 și Galaxy S7.

În ceea ce privește anunțurile efective, acestea sunt diferite pentru fiecare dintre terminale, dar ambele figurează de Dubizzle, website-ul de comerț online din Dubai. Creatorul anunțurilor afirmă că a importat câteva unități de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge din Statele Unite și că speră să le vândă celor care își doresc să pună mâna pe ele înaintea lansării oficiale. Telefoanele sunt noi, vin la pachet cu toate accesoriile și costă 1000 de dolari bucata, cu multe peste prețul la care vor ajunge să fie vândute în magazine în următoarele săptămâni. Singura problemă majoră este că nu aveți nici un fel de garanție că veți achiziționa un produs original. În plus, în cazul unei eventuale defecțiuni, pare absurd să mergeți într-un magazin Samsung și să-i rugați să vă repare un produs care nu se află încă în oferta lor.

Există de asemenea posibilitatea ca aceste unități LG G5 și Galaxy S7 să fie prototipuri sau unități de review, particularități care, de asemenea, se pot reflecta în eventuale probleme pe termen lung.

În principiu, merită să percepeți aceste anunțuri cu un grad sporit de reticență, dacă nu cumva aveți o sumă semnificativă de bani de aruncat pe un experiment.

lg-g5-dubai-leak